31 Mayıs 2012 Perşembe

İnternetten çok para kazanmak mümkün mü?


Hemen cevap vereyim, evet mümkün! Ama bunun için çalışmanız, çalışmanız ve çalışmanız gerekiyor. Elimde sihirli bir değnek olsaydı, bu bloğumu okuyan herkesi 1-2 saat içinde ve günlük birkaç saatini ayırarak zengin etmeyi isterdim. Ama maalesef böyle bir sihirli değnek yok. Zaten olsaydı sizinle paylaşmazdım?:) Siz de paylaşmazdınız herhalde. Peki elinde böyle bir sihirli formül olduğunu iddia eden kişiler neden sizinle bu formülü paylaşıyor, veya gerçekten paylaşıyor mu?

Bir çok site, çoğunluğu İngilizce olan siteler, internetten kısa sürede zengin olmanın formülünü bulduğunu ve satın alacağınız kitapta bunu açıkladığını ifade ediyor… Üstelik promosyonlu!  Normalde 1000$ olan kitabı, promosyonla, bugüne özel 37$’a sattığını ve nasıl kazanacağınızın formüllerini bir takım kazanç bilançoları eşliğinde gösteriyor. Sonuçta; kitabı satın alan kişi kısa sürede çok para kazanmanın hayali ile hemen okumaya başlıyor. Ancak karşılaştığı bilgiler google’dan bulabileceği yöntemlerin derlenmiş hali oluyor.

Günde birkaç saat çalışayım, aylık 4-5 bin USD kazanayım diye hayal kuruyorsanız, hayal kırıklığına uğramanız kaçınılmaz olacaktır. Eğer bu hayalle yaşarsanız, gerçekten kazanma şansınızı da kaybedebilirsiniz. Yazımın başında çok kazanmak mümkün demiştim, şimdi kendimle mi çelişiyorum? Hayır, kısa sürede çok kazanmak mümkün değil diyorum. Zamanla geliriniz artacaktır, yeter ki siz vazgeçmeyin, çalışmaya devam edin.

Daha önceki yazılarımda kazanma yöntemlerini detaylıca anlattığım için, burada tekrar etmeyeceğim. Diğer yöntemleri bir kenara bırakın, hepsi zaman kaybından başka bir şey değil. Gerecekten para kazanmak için Satış Ortaklığı Sistemi için çalışın. İstikrarlı bir şekilde çalışırsanız, 1-2 ay sonra gelir elde etmeye başlarsınız ve bu gelir sürekli artan bir gelir olur, yeter ki çalışmaya devam edin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder