21 Mayıs 2012 Pazartesi

Deneyiminiz yok diye endişelenmeyin!


İlk yazımda, ineternetten para kazanma konusunu google'da aratırsanız çok sayıda sayfaya ve bilgiye ulaşabileceğinizi yazmıştım. Ancak bu bilgilerin ne kadarı doğru? İnternet muazzam bir bilgi kaynağı olduğu gibi, bilgi krililiğinin, yani yanıltıcı, doğru olmayan bilgilerin de hiç de azımsanmayacak oranda olduğu bir platform. Doğru bilgi ile yanlış bilgiyi birbirinden ayırmak için, tecrübeye ve çok fazla araştırmaya ihtiyacınız var. Zamanınız bolsa ve bu uğurda para da kaybedebilirim, zamanımı boşa harcayacak uğraşlara da girebilirim diyorsanız, sorun yok. Geçin bilgisayarın karşısına ve başlayın araştırmaya. Ancak Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı? Eğer birileri daha önce bu yollardan geçmiş ve tecrübesini bizimle paylaşıyorsa, neden boşuna zaman harcayalım? İşte bu noktada size hep tavsiye ettiğim ve yine ısrarla tavsiye edeceğim bir eğitim seti tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor: GooMass

GooMass Eğitim Kiti karşılaşabileceğiniz olası tüm problemleri düşünerek daha siz karşılaşmadan sizi bu yaşayabileceğiniz problemlere karşı uyarmak üzere tasarlanmıştır. Kiti hazırlayanlar internetten para kazanma, online satış ortaklığı, SEO (arama motoru optimizasyonu), İnternet Reklamcılığı ağları (Google Adwords, Yahoo Advertising vs.) ve WEB programcılığı gibi konularda yıllardır faaliyet gösteriyor ve neyin yapılması gerektiğini, neyin yapılmaması gerektiğini iyi biliyorlar. Ne zaman hangi problemlerle karşılaşacağınızı iyi biliyor ve karşılaştığınız problemlerle sizin karşılaşmamanızı sağlamaya çalışıyorlar.

GooMass Kiti bu işe hem yeni başlayanların seviyesi, hem de profesyonel kullanıcı seviyesine kadar herkesin faydalanabileceği geniş bir kaynak olarak tasarlandı. Yani bir bağlantının (link) nasıl kopyalanacağından, bir ürünün nasıl analiz edilmesi gerektiğine ve arama motorlarının web içeriklerini değerlendirerek sıralamaları belirlemekte kullandıkları LSI (Latent Semantic Indexing) sistemine kadar her şey detaylarıyla anlatıldı. Hangi bilgi seviyesinde olduğunuz önemli değil. GooMass her seviyedeki kullanıcının hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olacaktır.

GooMass Eğitim Kiti'nde 6 Temel kitap var. Bunlar; Satış Ortaklığı ( Affiliate marketing), ClickBank Eğitimi, Amazon Associates (Amazon.com Satış Ortaklığı Ağı), Xticaret Satış Ortaklığı, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) ve Google Adwords Eğitimi. Bu kitaplara ilaveten gerekli olan konularda daha çok yardımcı olabilmesi için videolar hazırlandı. (Video Eğitim Seti). Bu kaynaklar başarılı olabilmeniz için oldukça yeterli. Ama bu kitte size daha fazlasını sunmuluyor; AutoTwitter, En İyi Satış Sayfası Şablonu, Joomla Rehberi ve SEO, Woprdpress Rehberi ve SEO, Profesyonel Hazır Adwords Kampanyası, Web Site Kurma Rehberi ve Adwords Deneme Kuponu bonusları.Bu bonuslar sayesinde başarınızı katlayacaksınız.

Kısacası internetten para kazanma işine yeni girmiş olmanız ve bir deneyim sahibi olmamanızın bir önemi yok.  GooMass her an yanınızda ki bir rehber olarak başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder