22 Mayıs 2012 Salı

GooMass başka bir hemen zengin ol aldatmacası mı?


İnternette internetten para kazanmak konusunda birçok yazı yazılıyor. Bazı insanlar internetten para kazanılmasının imkansız, hatta bazıları ise bu işlerin tamamen boş veya palavra olduğunu yazıyor.  Bu soruların sorulması gayet normaldir. Bu sorular, internette yazılan internetten para kazanma konularındaki bazı yazılara, ya da reklamlara yapılan önyargılı ve bilgisizce yazılmış, herhangi bir dayanağı olmayan yorumlardan kaynaklanıyor. Bir diğer sebebi de insanlarda olumsuz deneyimlerin yaşatılmasına ve internetten para kazanılamayacağının düşünülmesine sebep olan sadece vaatlerde bulunan bazı diğer kaynaklardır. Bu ürünler maalesef oldukça zayıf ve amaçlarını yerine getiremedikleri için doğal olarak insanlarda dolandırılmış hissi yaratmaktadır.

1. Bazı kitaplar insanlara nasıl para kazandıracağını dahi söylemeden sizlerin o kitapları satın almanızı istediler.

2. Birçok kişi içi boş olan bu internetten para kazanma kitaplarını aldı ama sebebini dahi anlamadığı durumlardan dolayı başarısız oldu ve bu durumun sonucu dolandırıldıklarını hissettiler.

3. İnsanlar başarılı olmanın kendileri için mümkün olamayacağını düşündüler ve geri adım atarak belki de vazgeçtiler.

Yukardaki sebeplere benzeyen birçok durum insanların orda burada yazılan karalamalara “Haklısınız” demelerine neden oldu. Bu tür durumların insanların akıllarını karıştırması ve bununla birlikte şüpheye düşerek sorular sormaya başlamasını oldukça doğal.

Şimdiye kadar sizi başarıya götürecek bilgileri içermeyen, fahiş fiyatlarına rağmen zayıf içeriklere sahip olan bu kaynakların zayıflıklarını ortaya çıkarabilecek başka bir ürün yoktu – ta ki GooMass sizlere sunulana kadar. Kısaca ve basitçe şunu söylemek istiyorum: GooMass aldatmaca değildir. GooMass Kiti ile sizlere sunulan bilgiler uzun soluklu deneyimlerin bir ürünü olarak çıkmıştır. GooMass’ın her bir kitabı ve hatta her bir bonusu doldu doludur.

GooMass Eğitim Kiti'in yazarları ilkelerini şöyle tanımlıyor: “Biz, başarımızı sizin başarınızla ölçmeyi hedefleyen bir ilke üzerine kurduk. Siz başarılı olduğunuz zaman, biz de başarılı olduğumuzu hissedeceğiz.”

Sizlere bir gecede, kısa bir sürede veya birkaç haftada zengin olacağınızı söylemiyor. Ancak GooMass Eğitim Kiti sizlerin internetten para kazanmanıza yardım edecek ve başarılı olmanızı sağlayacaktır. Ebetteki her işte olduğu gibi internetten para kazanmak için de belli bir çalışma gücüne ve zamana ihtiyaç vardır. Siz de çok iyi bilirsiniz ki, ne kadar çok çalışırsanız, o kadar çok başarılı olursunuz. Ancak, yanlış bir yolda yanlış bir yöne atılan her adım sizi başarıya değil, başarıdan uzaklara götürür. GooMass'la doğru yerden başlayarak, doğru yöne adım atmaya başlayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder