9 Mayıs 2012 Çarşamba

Ne Kadar Kazanabilrim?


15$ komisyon aldığınız 10 ayrı satış ortaklığı programına katıldınız diyelim. Her program için sadece haftada 2 ürün sattığınızı varsayalım. Bu durumda;

2 ürün x 15$ = 30$
10 x 30$ = 300$ (Haftalık Kazancınız)
4 x 300$ = 1200$ (Aylık Kazancınız)

Yukarıdaki örnek kötü bir seneryo aslında. Satış ortaklığı ile çok daha fazla kazanabilirsiniz. Sistemi tüm ayrıntılarıyla GooMass eğitim kiti ile öğrenebilirsiniz. GooMass kolay ve sade dili ile sizi başlangıç düzeyinden profesyonel düzeye taşıyacaktır. Bilgisayar konusunda fazla bir bilginiz olmasa da, GooMass size tüm yapılacak işleri adım adım anlatıyor.

Yukarıdaki seneryonun kötü olduğunu söylemiştim. Bir de iyi seneryoya bakalım.

15$ komisyon aldığınız 10 ayrı satış ortaklığı programına katıldığınızı diyelim.Her program için günde 1 ürün sattığınızı düşünelim.

10(ürün) x 15$ = 150$ (Günlük Kazancınız)
7(gün) x 150$ = 1050$ (Haftalık Kazancınız)
4(hafta) x 1050$ = 4500$ (Aylık Kazancınız)

Eğer internetten para kazanma ve satış ortaklığı sistemleri hakkında yazılanları ilk defa duyuyorsanız muhtemelen bunlara inanmayacaksınızdır. Fakat hepsi gerçek. GooMass eğitim kiti ile bunu anlayacaksınız.

Tüm bunların mümkün olup olamayacağını sorgulamaya mı başladınız? Şöyle bir düşünün! İnternette milyonlarca, hatta milyarlarca site var. Yüzbinlerce şirket ürünlerini internetten pazarlamaya çalışıyor. Bu pazar o kadar büyük ki her şirket internetten milyonlarca dolar kazanabileceğinin farkında. Ama bu pastadan pay alması için çok çalışması ve on binlerce çalışanı olması lazım. Ancak bu mümkün değil. İşte bu noktada bu şirketler ve ürününü satmak isteyen kişiler karlarını sizinle paylaşarak hem kendileri kazanmak istiyorlar, hem de size para kazandırıyorlar. Kaldı ki interneti kullanan insan sayısı, internetin işlem hacmi ve internetteki dönen para hacmi her gün büyüyor. Dünya tarihindeki en güçlü pazarlama aracı artık internet. Sağladığı imkanlarla herkesin, her hangi bir yerde ürününü pazarlayabileceği bir platform ve isteyen herkes için etkili bir pazarlama aracı. Herhangi bir bilgisayar ve internet bağlantısı yeter. Dünyanın herhangi bir köşesindeki bir müşteriye ulaşabilir ve büyük satışlar yapabilirsiniz. Artık pazarlamanın yeni platformu internet, yeni sistemi ise Satış Ortaklığı Sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder