9 Mayıs 2012 Çarşamba

Satış Ortaklığı Sisteminin Dünyadaki Yeri

Dünyasının yeni ticaret şekli Satış Ortaklığı Sistemidir. Türkiye de bu sistem son yıllarda hızla büyürken, yurtdışında neredeyse tüm şirketler satış ortaklığı sistemini internet  sitelerinde barındırıyorlar. Bu değişimle pek çok web şirketi yeni nesil ticaret işleyişi olan  Satış Ortaklığı Sistemi için altyapılar oluşturuyorlar. Bu ağlar sayesinde ürün sahipleri ile satış ortakları aynı platformda buluşmaktadır. Satış ağları aynı zamanda ürün sahiplerine ürünlerin satışının güvenli bir şekilde yapılmasını sağlarken, güvenli ödeme alt yapıları sağlamaktadır. Kendi gelirlerini yapılan satışlardan küçük bir komisyon alarak sağlarlar.

Satış ağları sayesinde Satış Ortaklığı Sistemi tamamen otomatik işlemektedir. Bir ürünün satış ortağı olmak için ürün sahibi ile iletişime geçmek zorunda değilsiniz. Satış ağına dahil olmanız yeterli. İnternette en çok satılan ürünleri seçin, internette tanıtın, ziyaretçiler tanıttığınız ürüne tıklasın ve satın alma işleminden hemen para kazanmaya başlayın. Öğrenci, ev hanımı olabilirsiniz; satış ortaklığı ile para kazanabilirsiniz.

Nasıl mı? GooMass eğitim kiti ile iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Veya herşeyi ben kendim halledeceğim diyebilir ve internneten araştırabilirsiniz. Ancak bu yol çok zahmetli ve yorucudur. İlk yazımda belirtmiştim, İnternette müthiş bir bilgi kirliliği var. Doğruyu, yanlışı bribirinden ayırt etmek çoğu zaman kolay olmuyor. Böyle bir yola başvurcaksanız, herhangi bir siteye üye oladan önce çok iyi araştırın. Özellikle forum sitelerindeki yorumları okuyun. Aksi halde paranız boşa gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder