14 Mayıs 2012 Pazartesi

Hızlı Başla

Kısaca;

Geçen yazımda ayrıntılı bir şekilde anlattığım adımları kısaca özetleyelim;

1.Adım:

Satış Ortaklığı Sistemi ve Satış Ortaklığı Ağları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çok sayıda satış ortaklığı sitesi vardır, ancak hepsi güvenilir değildir. Bu nedenle bu alanda kendini ispatlamış, güvenilir ağlar ile çalışmalısınız. Bu ağlardan en önemlileri şunlardır:
- clickbank
- amazon
- xticaret
Satış Ortaklığı Sistemi ve bu ağlar hakkında ayrıntılı bilgileri GooMass kitinde bulabilirsiniz. Bu ağlarda tanıtımı yapılan ürünlerden size uygun olanları seçerek satış ortağı olabilirsiniz.
2.Adım:
Satış ortağı olduğunuz ürünleri taıtmak için Web Sitesi kurmalısınız. Bunun 2 yoldan yapabilirsiniz. Size herşeyi hazır sunan paketlerden alırsınız (tavsiye: WebSitesiSihirbazı). Veya kendiniz site tasarımını yapabilirsiniz. Bunun içinde WebRehberi sitesinden faydalanabilirsiniz.
3.Adım:
Sitenizi arama motorlarına kaydetmek ve üst sıralara taşımak için SEO, yani arama motoru optimizasyonu yapmalısınız (tavsiye: SEORehberi).
4.Adım:
En güzel bölüm; satışlarınız takip edip, paraları toplayın! Ancak kurduğunuz siteler için içerik güncellemesi ve  SEO çalışmalarına devam etmeniz gerektiğini unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder