27 Mart 2013 Çarşamba

Google Kazançları Hakkındaki Gerçekler

Google Kazançları kitabının yazarı Musa Erdoğmuş kazanç basamaklarını birer birer çıkmayı öneriyor. Başlangıçta geliriniz az olabilir, ancak zamanla geliriniz artacaktır. Tabi doğru Musa Erdoğmuş’un tavsiyelerine uymanız gerekiyor. Çalışmanız ve sabretmeniz gerekiyor.

Google Kazançları Ne Anlatıyor?

Google Kazançları kitabındaki bazı konu başlıkları şunlar:
  • Affiliate Programı(Satış Ortaklığı) Nedir?
  • Clickbank Nedir?
  • Google Adwords Nedir? Nasıl Çalışır?
  • Neden Adwordsle Çalışıyoruz?
  • Adwords Nasıl Para Kazandırır?
  • Google Kazançlarının Başarı Formülünün Taslağı
  • Satış Ortaklığı Ürün Seçimi
  • Affiliate Programlar Bulma Yöntemleri
  • Adwords Kampanyalarını Düşük Maliyette Hazırlama, Maliyetlerini Test Etme
  • Mükemmel Reklam Nasıl Yazılır?
  • Kelime Listesi Yapma ve Kelimeleri Eşleştirme
  • Anahtar Kelime Seçimi
  • Belirsiz Kampanyaları Kazançlı Hale Dönüştürmek İçin 4 Kural
  • Deneme Kampanyalarını Gerçek Kampanyaya Dönüştürme
  • Başarılı Kampanyalar İçin Seçenekler
  • Diğer Affiliate Şebekelere Yayılma
  • Gerçek Yaşam Test Kampanyası

Bu konu başlıklarından çok daha fazlası Google Kazançları kitabında yer almaktadır. En temel bilgilerden detay bilgilere kadar internetten para kazanmak için bilinmesi gereken tüm konular bulunmaktadır. Kritik noktalarda resimli anlatımlarla konunun anlaşılmasını sağlıyor. Başka yerde bulamayacağınız pek çok püf noktasını sunmaktadır. Bize düşe kitabı acele etmeden okumak ve anlatılanları adım adım uygulamak.
İnternetten gelir elde etmek istiyorsanız Google Kazançları sizin için iyi bir başlangıçtır. Kitabın en önemli özellikleri kısaca şöyle:

1. Son derece anlaşılır bir dille, resimli anlatımlarla konular anlatılmıştır. Yabancı terimler açıklanarak herkesin anlayabileceği şekilde ifade edilmiştir.
2. Harekete geçmeden önce kitabı bir kaç kez okumalısınız. Çünkü kitapta pek çok püf noktası bulunmaktadır. Bu aşamadan sonra kitapta anlatılan adımları uygulayarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.
3. Kitapta anlatılan yöntemleri uygulamak için bir web siteniz olmasına gerek yoktur.
4. Musa Erdoğmuş kitaptaki gizli mail adresiyle ve msn üzerinden size canlı destek vermektedir. Sizi yönlendiriyor ve yapabileceğiniz hataları engelliyor. Takıldığınız noktaları birebir sorabiliyorsunuz.

Google kazançları kitabı hakkında çok fazla bilinmeyen bir nokta ta şudur:  Google Kazançları aslında bir başlangıç kitabıdır. Sonrasında PRO eğitimlere geçiş yapılmaktadır ve ileri seviye dersler verilmektedir.

Google Kazançları hakkında söylenmesi gereken diğer bir hususta, bu kitabı edinenlerin ve PRO üyelerin almaya hak kazandıkları “Kolay Kazandıran Pazarlar” isimli bir kitabın olduğudur.  Bu kitap Musa ERDOĞMUŞ’un yılların tecrübesiyle yaptığı analizlerin sonucu olarak başarısının kaynağı olan stratejileri içinde toplayan bir kitaptır. Bu kitabı başka bir yerde bulamazsınız. Kitaptan faydalanabilmek için ileri seviyede affiliate bilgisine ihtiyacınız olacaktır. Bu bilgiyi zaten Google Kazançları size veriyor.
Bütün bunları göz önüne aldığımızda Google Kazançları kitabının sadece başlangıç seviyesi için değil, aynı zamanda ileri seviye için bir eğitim kiti olduğu anlaşılıyor. Bütün bu nedenlerden dolayı,  Satış Ortaklığı Sistemini temelden ileri seviyeye kadar öğrenmek istiyorsanız benim sizlere Google Kazançları Eğitim Kitidir.  
Satış Ortaklığı işine ilk defa giriş yapanların çoğu hayal kırıklığına uğrar. Bunun çeşitli nedenleri vardır.

Neden başarısız oluyoruz?

Çünkü aldığımız eğitim kitlerini (Google Kazançları gibi) okuyup anlamak ve anlatılan yöntemleri uygulamak yerine en kolay para yöntemini kitaptan bulup, daha doğrusu bulduğumuzu sanıp, hemen uygulamaya geçiyoruz.

Nasıl başarısız oluyoruz?

Uygulamaya geçerek hemen Clickbank ya da diğer Satış Ağlarına katılarak,  kitapta anlatılan kurallara uymadan rastgele bir ürün seçip reklam yapıyoruz.

Niçin başarısız oluyoruz?

Reklam çalışmasını hatalı yaptığımız ve ürün seçimimiz de hatalı olduğu için, satış yapamıyor ve para kaybediyoruz. Sonra da bu sistemler işe yaramaz diyerek işi bırakıyoruz.

Eğer internetten para kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken Google Kazançlarıkitabını alarak, içeriğini anlayarak okumak ve daha sonra anlatılan yöntemleri sırasıyla ve aynen uygulamaktır. Bir süre sonra para kazanmaya başlarsınız. Umudunuzu yitirmeyin ve sabırlı olun. İnternetten para kazanmak için, tıpkı bir çiftçi gibi, tarlayı ekmeli, sulamalı, abkımını yapmalı ve hasat zamanı geldiğinde meyveleri(paraları) toplamalısınız. Kazanmaya başladığınızda arkası otomatik olarak gelecektir.
336x280GK Google Kazançları Hakkındaki Gerçekler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder