14 Mart 2013 Perşembe

Google Kazançları ile Neler Öğreneceksiniz?


120x240GK Google Kazançları ile Neler Öğreneceksiniz?5 Adımda Google ile Kazanmanın Formülü

Google Kazançları Kitinde anlatılan 5 adımı kullanarak para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Bu adımları uygulamak çok kadar kolay.

Yüksek Kar Marjlı ve Para Kazandıracak Ürünleri Seçme Kriterleri

11.000 den fazla dijital ve fiziksel ürünleri nerede nasıl bulacağınızı ve nasıl seçeceğinizi öğreneceksiniz. Üstelik bu ürünlerin komisyon oranları %50-%75 arası.
Doğru ürünü bulmak ve bu ürünleri pazarlamak satış ortaklığındaki en önemli sorundur. Google Kazançları kitabındaki özel derslerde en çok kazandıracak ürünleri nasıl seçeceğinizi öğreneceksiniz.

Bilgi ve Aksiyon Bölümleri

Google Kazançları önce bilgi veriyor ve ardından gerekli adımları pratik olarak gösteriyor. Bu şekilde tasarlanmasının nedeni sizi, pek çoğunun yaptığı okuyup ve hemen uygulamamak hatasından kurtarmak. Google kazanç formülü ile ilgili herkesin bilmediği sırları öğrenecek ve aksiyon bölümünde bu bilgileri pratiğe dökeceksiniz. Bu şekilde bilgilerin gerçekten işe yaradığını test etmiş ve görmüş olacaksınız.

Google AdWords Kampanya Yönetimi ve Test Yapma Metotları

Ürün testleri yapmak çok önemlidir. Ancak nasıl test edeceğinizi bilmeniz gerekir. Google Kazançları kitabında Google ile para kazanmak için tüm gerekli test bilgileri ve sırları bulacaksınız.

Test Kampanya Maliyetleri Nasıl Minimize Edilir

Test kampanyalarındaki maliyetleri minimize etmek yanılma payınızı ve bu yanılmadan doğacak masraf riskini ortadan kaldıracaktır. Doğru ürünü minimum maliyette nasıl paraya dönüştüreceğinizi öğreneceksiniz. Bir ürünün doğru olup olmadığını anlamanın yöntemlerini okuyacaksınız.

 Google Sistemini Genişletme Metotları

Google dışında para kazandıran siteleri yine Google Kazançları’nda bulacaksınız. Bu siteleri bilen ve para kazanan az sayıda kişiden biri olabilirsiniz. Google kazancınızı 2 katına hatta 4 katına çıkarabileceksiniz.

Google Adwors’te Hesap Açma ve Etkili Kampanya Oluşturma

Adım adım adwords hesabı açmayı öğreneceksiniz. Hızlı bir başlangıç için resimli ve anlaşılır bir anlatım kullanılmıştır. Hesabı açtıktan kısa süre içinde para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Birçok kişi fazla düşünmeden ve planlamadan adwords reklamı yapar. Böyle reklamlar çoğunlukla başarısız olur ve harcanan paralar boşa gider. Google Kazançları size en etkili Adwords kampanya hazırlama metotlarını ve müşteriyi çekme yollarını gösterir. Bu sayede daha az maliyetle daha çok para kazanabilirsiniz.

Resimli Anlatım ve Videolar

Resimli anlatımlar sayesinde anlatılan adımları uygulayabilmeniz çok kolaylaşır. Ayrıca video dersler ile uygulamalarınız pekişir.

Doğru Arama Terimlerini Seçmek

Google Adwordste başarılı olmanın en önemli şartı doğru anahtar kelime seçimidir. En düşük maliyetle en doğru kelimeleri seçme yöntemlerini Google Kazançları içinde bulabilirsiniz.

Test Kampanyası İçin Gerekli Süre Tespiti

Pek çok kimsenin yaptığı hatalardan biri de Adwords test kampanyasının süresini doğru hesaplayamamasıdır. Google Kazançları başarılı olmanız için gerekli süreyi hesaplama yöntemini açıklamaktadır.

Başarılı bir Adwords Kampanyası için 5 Önemli Sır

Google Kazançları kitabında açıklanan 5 önemli sır sayesinde Google Adwords’te başarılı olmanız çok kolaylaşacak ve reklamlarından maksimum performans alacaksınız.

Şimdi Şu Sorulara Yanıt Verin!
  • Bu güne kadar internetten para kazanmak için çok çalıştınız ve çaba sarf ettiniz fakat elle tutulur ciddi bir para kazanamadınız mı?
  • Sürekli internetten çok para kazanan insanların öykülerini okudunuz, ancak nasıl yaptıklarını anlayamadınız mı?
  • Son derece kolay ama etkili ve işe yarayan bir sistem ile para kazanmak istiyor musunuz?
  • Sistemi rayına oturduktan sonra hiçbir şey yapmadan ekstradan birkaç bin TL kazanmak istemez misiniz?
Bu sorulara cevabınız evet ise…
Google Kazançları kitabına mutlaka ihtiyacınız var demektir
Evet, şimdi bir fırsatınız var! Google kazançları kitabında bahsedilen stratejiler tüm hayatınızı değiştirebilir.
Google kazançları kitabında anlatılan metotları uygulamaya başlar başlamaz, bu yöntemlerin ne kadar etkili olduğunu ve işe yaradığını anlayacaksınız.
468x60GK Google Kazançları ile Neler Öğreneceksiniz?
Google Kazançları Eğitim Kitii

1 yorum:

  1. Özgün makaleler yazarak iyi paralar kazanabilirsiniz, dilerseniz kendi sitenizi de açabilir Adsense reklamları ile ek gelir elde edebilirsiniz arkadaşlar.

    YanıtlaSil