7 Mart 2013 Perşembe

5 soruda Google Adwords


Adwords sade turkce 5 soruda Google Adwords1. Google Adwords Nedir?

Google Adwords, Google’nin sunduğu bir reklam hizmetidir. Tıklama başı para alınır. Adwords’te her tıklama için ortlama bir maliyet belirlenir ve günlük limit konur. Belirlediniz günlük limite ulşıncaya kadar Adwords reklamlarınız Google’da yayınlanır.
Örneğin; 100 TL değerinde bir kupon aldınız. Sağlıklı kilo vermek konulu bir siteniz var. Anahtar kelimeleriniz “kilo vermek”, “sağlıklı kilo vermek”, “sağlıklı kilo vermenin püf noktaları” olsun. Google’da arama yapan bir kişi sizin belirlediğiniz anahtar kelime ile rama yaptığında, Google arama sonuçlarının sağında sizin reklamınız çıkacaktır.  Bu kişi sizin reklamınıza tıkladığında, tıklama başına yine sizin belirlediğiniz bir miktar 100TL hesabınızdan düşer. Örneğin 0,25TL tıklama başı maliyet belirlemişseniz, 100 / 0,25 = 400 tıklama sonunda bu reklamın size maliyeti 100TL olur. Bu sayede sitenizi 400 kişi ziyaret etmiş olur. 400 kişi 400 potansiyel müşteri demektir. Eğer çok popüler bir anahtar kelime kullanıyorsanız tıklama başına maliyetiniz de yüksek olur.

2. Neden Google Adwords Kullanmalıyım?

Yeni kurduğunuz bir siteyle belirlediğiniz anahtar kelimelerde ilk sayfalarda yükselmek zordur. Sıkı bir SEO çalışması gerektirir. işte bu noktada Google Adwords size yardımcı olacaktır. Google Adwords ile vereceğiniz reklamla sitenize kısa sürede çok sayıda ziyaretçi çekebilir ve Google aramalarında ilk sıraya yükselebilirsiniz.
Satış Ortaklığı içinde Google Adwords çok iyi bir araçtır. Satış ortağı olduğunuz ürünler için Adwords kampanyaları oluşturabilir ve böylece site kurmadan satış yapabilirsiniz.
Adwords is 5 soruda Google Adwords
Google adwords ile sitenize ziyaretçi çekin

3. Google Adwords’ün alternatifleri Yok mu?

Başka sistemler de var tabi, ancak hiçbiri Google Adwords kadar etkili değildir. Çünkü Google’da yayınlayacağınız reklam milyonlarca kişiye ulaşacaktır. Aşağıdaki rakamlara bir bakalım;
Google’nin Dünyada Kullanım Oranı: %82,40
Google’nin Türkiye’de Kullanım Oranı: %95,97
Bu tabloya bakınca Google dışında başka reklam birimlerini kullanmanın para ve zaman kaybı olduğunu anlarsınız. Kısaca Google’dan başka çıkar yol yok.

4. Adwords’ten en iyi geliri sağlamak için ne yapmalıyım?

Google Adwords hesabını hemen açabilir ve reklam vermeye başlayabilirsiniz. Ancak Google çok katı reklam politikaları uygulamaktadır ve bu politikaların kurallarını bilmezseniz, kısa sürede hesabınız askıya alınır. Diğer yandan reklamlarınızın etkili olabilmesi, hedef kitleye ulaşabilmesi için uygulanması gereken yöntemler vardır. Bütün bunları araştırabilirsiniz, ancak doğru ve işe yarayan bilgiye ulaşmanız aylar alabilir ve bu sürede para kaybedersiniz. Bu nedenle sizi başarıya götürecek bir rehbere ihtiyacınız olacak. Bu konuda Google Kazançları size yetecektir. Çünkü bu kitap yılların deneyimiyle binlerce dolar kazanan uzman kişiler tarafından yazılmıştır. Kitap içeresinde ayrıntılı dökümanlar, açıklayıcı videolar ve başka bir yerde bulamayacağınız püf noktaları var. Bu kitaptaki yöntemleri uygulayarak ayda binlerce dolar kazanabilirsiniz. Ayrıca bir kez satın aldığınızda ömür boyu teknik destek alabiliyorsunuz.

5. Google Kazançları yeterli mi?

Google Kazançları” 5 bölümden oluşuyor. Kitapta anlatımlar resimlerle zenginleştirilmiş, çok sayıda video vardır.  Ayrıca kitabı alanlar 7/24 olarak destek hattından kitabın yazarı Musa Erdoğmuş ile irtibata geçebilir.
Kitapta yer alan bilgiler herkesin ulaşabileceği bilgiler değildir, yılların deneyimiyle oluşmuş bilgilerdir. Kitap son derece anlaşılır bir dille yazılmıştır. Verilen bilgiler tam ve eksiksizdir.  
Google Kazançları kitabını aldığınızda internetten başka bilgilere ihtiyaç duymayacaksınız. Çünkü buradaki bilgiler Google’dan para kazanmak adına sizlere yetecektir. Günlerce, aylarca araştırma yapmak sizlere zaman kaybından başka bir şey kazandırmayacaktır. Çünkü bu zamanı kaybetmek yerine o zamanda iyi para kazanabilirsiniz.
Google Kazançları 5 adımda kısa yoldan para kazanmanızı sağlar. Bu 5 adımı uyguladığınızda iyi bir geliriniz olur. Google kazançları size 5 sır verecek, bu sırlarla başarısız olma ihtimaliniz kalmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder