27 Şubat 2013 Çarşamba

6 Soruda Google Kazançları


160x600GK 6 Soruda Google Kazançları1. Google Kazançları kiti nedir, ne anlatıyor?

Google Kazançları kiti Clickbank, Amazon gibi satış ağlarını kullanarak satış ortaklığını anlatır. Satışları arttırmak için kullanabileceğiniz en iyi reklam metodu olan Adwords’u ayrıntılı bir şekilde açıklar. Google Kazançları’nın öğrettiği yöntemleri uyguladığınızda satışlar yapar ve komisyon kazanırsınız.

2. Para Kazanmak için sermaye gerekiyor mu?

Google Kazançları kitini aldığınızda size bonus olarak 100TL’lik Adwords kuponu verilir. Bu kuponu kullanarak ilk Adwords kampanyaları için para harcamazsınız. Bu reklamlardan kazanacağınız paralarla yeni kampanyalar oluşturabilir ve kazanmaya devam edebilirsiniz. Adwords’te reklam yapmanın bir maliyeti var, ancak Google Kazançları kitabı size bu kampanyaları nasıl karlı hale getireceğiniz anlatır. Tabi Google Adwords ile sınırlı değilsiniz, Yahoo, Facebook, Bidvertiser gibi reklam ağlarını da kullanablirsiniz.

3. Google Kazançları kitabında anlatılan yöntemler  ile kesin para kazanır mıyım?

Kitabı alıp da kazanmayanlar da var elbette ancak, bu kişiler kitaptaki yöntemleri uygulamıyor, sonra da Google Kazançlarıaldatmaca diyorlar. Google Kazançları kitabı reklam yöntemlerini, anahtar kelime analizi yapmayı, etkili reklam metni oluşturmayı o kadar iyi anlatıyor ki, sizin tek yapmanız gereken bu yöntemleri uygulamak.

4. Nasıl kazanmaya başlarım?

Google Kazançları kitabındaki yöntemleri uygularsanız 2-3 haftada kazanmaya başlarsınız. Ancak pes etmemeli, düzenli bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz.

5. Web sitesi kurmak zorunda mıyım?

Site kurmadan para kazanabilirsiniz. Adwords gibi reklam yöntemlerinde doğrudan satış sitesine yönlendirme yapıldığı için kendi sitenizin olması gerekmiyor. Burada şunu hatırlatmakta fayda var. Reklamın bir maliyeti vardır, reklam verdiğiniz sürece maliyetine katlanmak durumundasınız. Oysa bir site kurduğunuzda site kurulumu için harcanan ilk maliyetten sonra, sürekli size gelir getiren bir sistem kurmuş olursunuz. Bu yöntem zahmetlidir ve sabır ister, ancak uzun vadede çok daha karlıdır. Bunun için Türkçe en iyi kaynak olan GooMass Eğitim Kiti’ni tavsiye ediyorum.

Google Kazanclari video kitap 6 Soruda Google Kazançları6. Google Kazançları sadece Google ile para kazanmayı mı öğretiyor?.

Google Kazançları kitabı Adwords üzerinden para kazanmak üzerine yoğunlaşmıştır. Çünkü Adwords ile site kurmadan hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ancak Adwords tanıtımını yaparken kitabın anlattığı yöntemler tüm reklam ağlarında kullanılabilecek yöntemlerdir. Başka yerde bulamayacağınız bir çok püf nokta var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder