20 Şubat 2013 Çarşamba

İnternetten Para Kazandırmayan Yöntemler



para tuzagi siteler 1 İnternetten Para Kazandırmayan Yöntemler
İnternetten para kazandırdığını iddia eden binlerce site var. Bu siteler acaba size nasıl para kazandıracağını vaat ediyor? Gerçekten kazandıran yöntemler hangileri? Kazandıran yöntemleri bulmak için önce kazandırmayan yöntemleri tanımak gerekiyor. Öncelikle size kısa sürede zengin olmayı vaat eden tüm sitelerden uzak durun. İnternetten para kazanılabilir, ancak emek ve zaman harcamanız şartıyla. Benim tecrübelerime göre para kazandırmayan yöntemleri buradan okuyarak ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tıkla, Kazan!?

Reklamlara tıklayarak size para kazandıracağını vaat eden çok sayıda site var. Sizden istenen sadece mail adresinize gönderilen linkleri tıklayıp görüntülemeniz. Çok kolay ve rahat bir iş gibi görünüyor. Kolay olmaya kolay, ancak bu şekilde ne kadar para kazanabilirsiniz? Genellikle ödenen ücretler tıklama başına 1 veya 2 cent oluyor. Bu da 1$ kazanabilmeniz için en az 50 tıklama yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Bu şekilde günlük 10 mail alsanız ki genelde bu kadar da gelmiyor, 1$ kazanmak için 5 gün geçmesi gerekiyor. Kısaca attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya kesinlikle değmiyor. Boşuna zaman kaybı.

 Email Oku, Kazan(?)

Sadece email okuyarak size para kazandıracağını vaat eden siteler ise tecrübeme göre tamamen aldatmaca. Email okuduğunuz için kim, neden para öder? Öncelikle para kazanma yönteminin mantıklı olması gerekiyor. Kısa sürede yüksek kazançlar vaat eden, üstelik bunun gibi sadece email okuyarak size para kazandıracağını vaat eden sitelere itibar etmeyin.

Çeviri yap, kazan(?)

Bazı siteler size gönderecekleri emailleri tercüme ederek para kazandıracağını vaat ediyor. Ben bunu denemedim, çünkü mantıklı gelmedi. Çok büyük şirketleri referans gösteriyorlar; Coca-Cola, Nike, Adidas… Bu şirketlerin dünya çapında binlerce çalışanı var. Neden basit metinleri tercüme etmek için böyle bir şeye ihtiyaç duysunlar? Tercüme edilecek mailleri göndermek için sizden üyelik ücreti talep ediyorlar. Bu ücreti ödedikten sonra acaba ne kadar iş gönderecekler ve ne kadar kazandıracaklar? Bence uzak durmak lazım.

 Anket Doldurarak Para kazanmak!
Forum sitelerinde anket doldurarak para kazandığını, hatta ciddi gelirler elde ettiğini yazan pek çok kianket doldur kazan 1 İnternetten Para Kazandırmayan Yöntemlerşi var. Ancak ben bu yöntemde başarı elde edemedim. Sistem şu şekilde çalışıyor: anket sitelerine üye oluyorsunuz ve bu sitlerden size doldurmanız için anket geliyor. Doldurduğunuz her anket için belli bir ücret alırsınız. Genellikle 5-10$ gibi rakamlar ödeniyor. 15dk.lık bir işlem için hiç fena değil(!) Burada asıl sorun, size anket gönderilip gönderilmeyeceği. Ben 50y’e yakın siteye üye oldum ve sabırla bana anket göndermelerini bekledim. Maalesef ne sitede, ne de mailimde anket göremedim. Profillerimi eksiksiz doldurduğum halde, anket alamadım.
Bu sistemde asıl sorun büyük anket şirketlerinin neredeyse tamamının ABD kökenli olması ve sadece ABD’de yaşayanlar için anket göndermeleri. Sitelere üye olurken adresinizi ABD olarak gösterebilirsiniz. Ancak bu durumda paranızı alamayabilirsiniz. Ödemler çek şeklinde, adreslere gönderiliyor.

Para Kazanmak İçin

İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Afffiliate Marketing  yani Satış Ortaklığı Sistemi’dir. Bu sistemde para kazanmak için Satış Ağları üzerinden ürünlere Satış Ortağı oluyorsunuz. Blog açarak veya bir site kurarak ürünün tanıtımını yapıyorsunuz. Sitenize gelen ziyaretçiler sitenizden ürün sayfasına yönlendirilip satış gerçekleştirildiğinde, bu satış üzerinden komisyon alıyorsunuz. Tıpkı gerçek hayattaki ticaret gibi.

satıs ortakligi İnternetten Para Kazandırmayan Yöntemler
Bu sistem en etkili yoldur, ancak sabır ve emek gerektirir. Hiçbir teknik bilginiz olmasa bile, Joomla, WordPress gibi CMS(Content Managament System) kullanarak site kurabilirsiniz. Biraz çaba ve zaman harcayarak bu sistemleri öğrenebilir ve kendi sitelerinizi oluşturabilirsiniz. Daha sonra sitenize ziyaretçi çekmeniz gerekiyor. Bunun için SEO, yani Türkçesi arama motoru optimizasyonu yapmalısınız. Biraz emek ve zaman harcayarak 2 ay içinde sürekli bir gelir kaynağınız olabilir. Ve bu aşamadan sonra geliriniz artmaya başlar.
Ancak benim bu kadar uğraşacak zamanım yok, 2 ay bekleyemem hemen para kazanmak istiyorum diyorsanız, Google sayesinde site kurmadan hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacını karşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Ancak bunu yapabilmek için Google’u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bu yöntemleri ve daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın: Google Kazançları.
728x90GK İnternetten Para Kazandırmayan Yöntemler
Bu yöntemleri internetten araştırabilirsiniz. Ancak doğru ve işe yarayan bilgiye ulaşmanız aylar alacaktır. Çünkü deneme-yanılma yapacaksınız. Bu uğurda para kaybedeceksiniz. Ve belki de çok basit ayrıntılar yüzünden hata yapıp para kaybedecek ve sonunda pek çok insan gibi internetten para kazanılmıyor deyip, pes edeceksiniz. Bir işe doğru bilgiyle başlamak başarılı olmanın en önemli şartıdır. Bu nedenle internetten para kazanmak istiyorsanız, hemen kazanmak istiyorsanız; Google Kazançları, Hemen Tıkla, Öğren!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder