9 Şubat 2013 Cumartesi

Google Kazançları Yazarının Öyküsü


musa erdogmus seminerde Google Kazançları Yazarının Öyküsü
Musa Erdoğmuş seminer veriyor
Google Kazançları kitini hazırlayan kişi Musa Erdoğmuş’tur. Musa Erdoğmuş internetten para kazanmaya karar verdiği yıllarda binlerce dolarını yatırmış, sayısız metot denemiş, ancak başarılı olamamış. Cebinden çıkan binlerce dolara ve harcadığı uzun mesailere rağmen pes etmemiştir. Yabancı sitelerde internet zengini insanların öyküsünü okudukça daha çok hırslanmıştır.Bu dönemi kendisi çıraklık, deneme-yanılma dönemi olarak görüyor. Hatalarından ders alıyor ve eksiklerini gideriyor. Bir senenin sonunda ayda 300$kazanmaya başlıyor. Çalışmalarını devam ettirerek, kısa süre içerisinde aylık gelirini 2000$’a, sonra 3000$’a ve sonunda 9000$’a çıkarıyor.
Bu büyük potansiyelin farkına varan Musa Erdoğmuş, işinden istifa edip tüm zamanını internetten para kazanma işine ayırmıştır. Bu sayede artık otomatikleştirdiği kazanç sistemi sayesinde, günde sadece 1-2 saatini bu işe ayırarak geçimini internetten sağlamaktadır.
Musa Erdoğmuş yaşadığı tüm bu tecrübeleri bir eğitim kitine dönüştürerek Google Kazançları eğitim kitinde toplamıştır. Google Kazançları, büyük bir araştırma ve deneme yanılma yöntemlerinin sonucu ile oluşmuş, internetten para kazanma işini çok hızlı ve kolay hale getiren metotların toplandığı başarılı bir eğitim kitidir.

2 yorum:

  1. 1 yıl evvelki bilgiler artık geçersiz olmuştur (adwords için ) kuralların çoğu değişmiştir . bahsettiğiniz kitap ilk ne zaman çıkmış çıktığından beri kaç defa güncellenmiş , son hali hangi tarihte güncellenmiştir .

    YanıtlaSil