9 Şubat 2013 Cumartesi

Google Adsense Nedir?


GAdesnse sade 2 Google Adsense Nedir?oogle Adsense, websitesi yayıncılarının site içeriğiyle ilgili Google Reklamlarını web sitelerinde göstererek para kazanmalarını sağlayan hızlı ve kolay bir yoludur. Google reklamları, ziyaretçilerinizin sitenizde aradıkları konulara ve ilgi alanlarına uygun olduğu için, hem içerik sayfalarınızı zenginleştirir hem de web sitenizden para kazanmanızı sağlar.
Buna ek olarak, Google AdSense’e kayıtlı olan web sitesi yayıncıları, ziyaretçilerine Google web ve site araması sunabilirler. Böylece yayıncılar, arama sonuçları sayfalarında gösterilen Google reklamları üzerinden para kazanırlar.
GoogleAdSense teknolojisi web sayfalarınızın içeriğini anlamada basit anahtar kelime eşlemenin çok ötesindedir. Sitenizin sahip olabileceği binlerce sayfaya ve içeriğinizin ne kadar dar veya geniş kaplamlı olduğuna bakmaksızın, içeriğinizi anlamak ve sayfalarınıza hedeflenmiş reklamlar yayınlamak için çaba sarf ediyoruz. İçeriğiniz değiştikçe Google reklamları da değişir. Ve reklamlarımız ülkeye göre de hedeflendiğinden, global şirketler ek bir çaba sarf etmeden yerel reklamlar yayınlayabilir.

Adsense ile para kazanıyoruz. Nasıl mı?

Adesnse para Google Adsense Nedir?İnternette (ve her yerde) sık sık karşımıza çıkan ucuz dolandırıcılar dışında kolay para vaat eden bir gelir kapısı yok. Özellikle de, bir kaç sentten veya dolardan fazlasını kazanmak istiyorsanız, bu olanak henüz yok. Para kazanmak için blog ve site sahiplerinin seçeceği en kolay yol (en güvenlisi tabii, Türkiye’ye ödeme yapıyor) Google Adsense. Eğer düzenli yüksek trafiğe sahip bir siteniz veya blogunuz varsa, mutlaka sayfalarınıza Adsense kodlarını yerleştirin, ziyaretçilerinizden reklamlara yanlışlıkla tıklayanlar sayesinde bile, internetteki reklamlarda sık sık bahsedildiği gibi “Uykunuzda Bile Para Kazanmanızı” sağlayacaktır. Ama şimdilik öyle bir imkanınız yoksa, diğer işlerde olduğu gibi Adsense’den de dikkate değer bir para kazanabilmek için biraz emek harcamanız şart. Dünyada ve ülkemizde Adsense’den (sahtekarlığa kaçmadan) aylık güzel ödemeler alan insanlar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder