18 Şubat 2013 Pazartesi

Online Pazarlamanın Avantajları

 
online pazarlama 1 Online Pazarlamanın Avantajlarıİnternet dev bir Pazar ağıdır ve bu Pazar süreklibüyümektedir. Hemen hemen her şirket bu dev pazardan bir pay alamaya çalışıyor ve online pazarlama için milyonlarca liralık yatırımlar yapılıyor. Piyasalarda zaman zaman yaşanan durgunluk online pazarlama alanını fazla etkilemiyor. Bu nedenle fiyatlarda da fazla bir değişiklik olmuyor. Genellikle insanlara daha iyi fiyatlar sunduğu için online alışveriş tercih edilmektedir.
Bunlar online pazarlamanın genel avantajlarıdır. Kişisel olarak Satış Ortaklığı Sitemi ile pazarlama yaptığınızda sabah erkenden işe gitmek zorunda kalmadan evinizin rahat konforunda çalışabileceksiniz. İşe geç kalma endişesiniz olmayacak,  bekleyen işlerin yoğunluğunu düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Dışarıda bir işiniz için veya arkadaşlarınızla biraz görüşebilmek için patronunuzdan izin almak zorunda kalmayacaksınız. Sadece kendi yaptıklarınızdan sorumlusunuzdur. İstediğiniz zaman çalışabilir, istediğiniz zaman işi bırakabilirsiniz.
Günümüzde on binlerce şirket online pazarlama dünyasındaki yerini almıştır.  Son yıllarda Türkiye‘de de online pazarlama sürekli gelişmektedir. Şirketler sürekli büyüyen bu pazarda yerlerini almak için yatırım yapıyorlar. Hepiniz www.hepsiburada.com sitesini biliyorsunuzdur. 1998’den beri faaliyet gösteren hepsiburada.com Doğan Holding’e ait olup yalnızca internet üzerinden hizmet vermektedir. 8000 m2 alana kurulu olan hepsiburada.com yaklaşık 1100 tedarikçi firma ile çalışmaktadır ve bu sayı sürekli artmaktadır. 2001 yılında faaliyete başlayan GittiGidiyor.com ise 10 milyona yakın satış işlemi ile Türkiye’nin her bir yanında popüler bir alışveriş ortamı olarak online hayatına devam etmektedir. Dünyanın en büyük alışveriş sitelerinden biri olan eBay.com ise 2007 yılında GittiGidiyor.com’a ortak olarak Türkiye’deki online pazarlamanın büyüklüğünün farkına vararak sektörde yerini almak istediğini göstermiştir.
Dünyada ve Türkiye’de insanlar ürünlerini internette pazarlayacak satış ortakları aramaktadırlar. Ürünlerinden kazanacakları karları satış ortaklarına komisyon vererek paylaşmak isteyenler online pazarlama sahasında büyümenin ancak büyük bir ekibe sahip olmaktan geçtiklerini bilerek her Gün kazançlarını paylaşacakları yeni kişiler aramaktadırlar. Bu işin en güzel yanı size sadece ürünlerini pazarlamanız için para ödüyorlar. Müşteri desteği, satış süreci gibi diğer tüm konuları yine kendileri üstlenerek işin sorumluluklarını size bırakmıyorlar. Yani size düşen sadece müşteriyi ürünler buluşturarak müşterilerin satın almalarını sağlamak sonrada komisyonunuzu almak.
online pazarlama 3 Online Pazarlamanın Avantajları
Online pazarlama herkesin yapabileceği bir iş olmasına karşın başarılı olmak için ebetteki bir rehbere ihtiyacınız var. GooMass, hangi satış ağlarına veya satış ortaklığı programlarına nasıl katılacağınızı, neler yapmanız gerektiğini ve neler yapmamanız gerektiğini size tüm detaylarıyla anlatarak online satış ortaklığı alanında başarılı olmanızı sağlar. GooMasskitaplarında ve videolarındaki bilgiler olası tüm sorularınıza cevap olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder