20 Mart 2013 Çarşamba

100 TL Ücretsiz Google Adwords Reklam Kuponu


100TL Adwords Deneme Kuponu 100 TL Ücretsiz Google Adwords Reklam Kuponu                       
Web sitesi kurduğunuzda aşmanız gereken en önemli sorun sitenizi tanıtmak, sitenize ziyaretçi çekmektir. Sitenizin trafiğini arttırma yöntemlerini bu yazıdan okuyabilirsiniz.
Sitenize ziyaretçi çekmenin en etkili yollarından biri de Google Adwords reklamlarını kullanmaktır. Google Adwords, Satış Ortaklığı Sisteminde de ürün pazarlama yollarından biridir. Ancak Adwords’ün bir maliyeti vardır. Bu nedenle Google ilk defa Adwords hesabı açanlar için, 100TL ücretsiz reklam kuponu vermektedir. Bu hesabı kullanarak ilk reklamlarınızın maliyetini karşılayabilir ve bu reklamlardan kazanacağınız paralarla daha sonraki reklamları finanse edebilirsiniz. Bu şekilde sıfır maliyetle Google Adwords reklam kampanyalarınıza devam edebilirsiniz. Tabi bunu yapabilmeniz için reklam kampanyalarınızın başarılı olması gerekiyor. Bu işi nasıl başaracağınız konusunda en büyük yardımcınız Google Kazançları kitabı olacaktır.

Bazı forum sitelerinde aynı kişinin birçok Google Adwords reklam kuponu sattığını görmekteyiz. Bu şekilde reklam kupunu satışı Google politikalarına göre yasaktır. Google’un bunu tespit etmesi halinde Adwords‘te ömür boyu yasaklanır. Google zaten ilk hesap açan herkese bu kuponu bedava veriyor. Adwords’te yeni bir hesap açarsanız buradan 100 TL değerinde Google Adwords kuponu alıp, ilk reklam kampanyalarınızda kullanabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirmeye aldıktan sonra 100 TL değerindeki ücretsiz kuponunuz 5 iş günü içinde e-posta adresinize gönderilecektir. Kuponu alabilmeniz için AdWords’te henüz reklam vermeye başlamamış ve şu anda yayında olan bir web sitenizin olması gerektiğini unutmayın.
120x240GK1 100 TL Ücretsiz Google Adwords Reklam Kuponu
Bu kuponu kullanırken dikkatli olmanızda fayda var. Kuponun değerinden fazla harcama yaparsanız Google diğer reklam gösterimlerini size borçlandırarak yansıtır. Bu doğal bir sonuçtur. Zaten bizim amacımız ilk reklam giderlerimizi finanse etmek olmalıdır. Dilerseniz 100TL’yi aşınca reklamları durdurabilir ve cebinizden para çıkmasını önleyebilirsiniz. Ancak ister sitenizi tanıtımı için kullanın, isterseniz satış ortağı olduğunuz ürünün tanıtımı için kullanın reklamlarınızın sürekli olması gerekir. Günlük 10-15TL maliyet ile verdiğimiz Adwords reklamı bize günde bir ürün sattırsa ve bir ürün satışından ortalama 50TL gelir elde edersek, neden reklamlarımızı devam ettirmeyelim. Adwords kullandığınızda reklam kampanyalarınızı dikkatli bir şekilde takip etmeli ve size para kazandırmayan reklamları durdurmalı ve iyileştirme yoluna gitmelisiniz. Bütün bunları nasıl yapacağınızı Google Kazançları kitabı ayrıntıları ile anlatmaktadır.

Öenmli NOT: Bu kuponu Google Adwords Kullanım Şartlarına uygun olarak kullanmalısınız. Kesinlikle Google‘a farklı bir kimlikle görünüp bu kuponlardan fazla almaya çalışmayın. Google tarafından yasaklanırsanız bir daha Google Adwords hesabı açamazsınız.

Google Adwords’ü kullanarak para kazanabilirsiniz. Bu işi nasıl yapacağınızı öğrenmek için size Google Kazançları kitabını tavsiye ediyorum. Bunun nedenini bu yazıdan okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder