2 Temmuz 2012 Pazartesi

GooMass Eğitim Kiti



GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım ara yüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur.

GooMass Eğitim Kitini oluşturan Bileşenler

Google’da internetten para nasıl para kazanabilirim şeklinde bir arama yaptığınızda, yüzlerce sayfa bilgiye ulaşabilirsiniz. Acaba bu bilgiler ne kadarı doğru? İnternet muazzam bir bilgi kaynağıdır, ama aynı zamanda internette müthiş bir bilgi kirliliği vardır. Doğru bilgi ile yanlış bilgiyi birbirinden ayırmak için, tecrübeye ve çok fazla araştırmaya ihtiyacınız var. Ancak Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı? Eğer birileri daha önce bu yollardan geçmiş ve tecrübesini bizimle paylaşıyorsa, neden boşuna zaman harcayalım? İşte bu noktada bir eğitim seti tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor: GooMass.

GooMass Yazılım Arayüzü

GooMass Eğitim Kiti karşılaşabileceğiniz olası tüm problemleri düşünerek daha siz karşılaşmadan sizi bu yaşayabileceğiniz problemlere karşıuyarmak üzere tasarlanmıştır. Kiti hazırlayanlar internetten para kazanma, online satış ortaklığı, SEO (arama motoru optimizasyonu), İnternet Reklamcılığıağları (Google Adwords, Yahoo Advertising vs.) ve WEB programcılığı gibi konularda yıllardır faaliyet gösteriyor ve neyin yapılması gerektiğini, neyin yapılmaması gerektiğini iyi biliyorlar. Ne zaman hangi problemlerle karşılaşacağınızıiyi biliyor ve karşılaştığınız problemlerle sizin karşılaşmamanızı sağlamaya çalışıyorlar.

GooMass Kiti bu işe hem yeni başlayanların seviyesi, hem de profesyonel kullanıcıseviyesine kadar herkesin faydalanabileceği geniş bir kaynak olarak tasarlandı.Yani bir bağlantının (link) nasıl kopyalanacağından, bir ürünün nasıl analiz edilmesi gerektiğine ve arama motorlarının web içeriklerini değerlendirerek sıralamaları belirlemekte kullandıkları LSI (Latent Semantic Indexing) sistemine kadar her şey detaylarıyla anlatıldı. Hangi bilgi seviyesinde olduğunuz önemli değil. GooMass her seviyedeki kullanıcının hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olacaktır.
İnternetten para kazanma konusunda piyasada pekçok e-kitap var. Öyleyse GooMass’ı farklıkılan nedir? Öncelikle GooMass sizden emek vermenizi istiyor, emeğinizin karşılığını 2-3 ay sonra alacağınızı söylüyor. Yani en önemlisi boşvaatlerde bulunmuyor! “Hemen kazan, sadece 10-15dk. zaman ayır, kısa sürede zengin ol …vs” gibi palavra atmıyor. Size balık tutmayı öğretmekle kalmıyor, gerekli malzemeyi de veriyor. Sizin yapmanız gereken bu kitte anlatılanlarıuygulamak ve bu iş için gerçekten zaman ayırıp, emek vermek.

GooMass bir e-kitap değil, bir yazılım. Buşekilde sunulmasının nedeni yazarların kopyaya karşı ürünü korumak istemeleri. Ancak yazılım olmasının ürünü alan kişiye de büyük artısı var: Sürekli güncelleniyor!

GooMass satış ortaklığı sistemini temelden alıp, tüm ayrıntıları ile anlatıyor. Ürün bulma, satış analizi, ürünleri pazarlama teknikleri, kısaca ihtiyaç duyacağınız her konu anlatılmış.

Zamanım yok, sabırsız biriyim, saatlerimi bilgisayar başında geçiremem diyorsanız, GooMass’ı almayın! Boşuna para vermiş olursunuz. Emek yoksa, kazanç yoktur!! Her iş böyle değil midir? Nedense insanlar internetten para kazanma işini gerçek bir iş olarak görmüyor. Oysa bu gerçek bir iştir ve binlerce insan, bu işten para kazanıyor. Sadece bu işle geçimini sağlıyorlar. Ama eğer ben bu işi ciddi bir şekilde yapacağım diyorsanız, GooMass size yetecektir.

Pek çok eğitim kitabında işin sadece kolay tarafı gösteriliyor, zor kısmından bahsedilmiyordu. Ancak GooMass, katılımcılarına sonuna kadar destek veriyor, ve daha yolun başında işin ciddiyetini anlatıyor.

Bir ürünü satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli kriterlerden biri de teknik destektir. Bu konuda GooMass oldukça başarılı. Resmi sayfasındaki Destek Panelinde sorduğunuz sorulara aynı gün içerisinde cevap alıyorsunuz

GooMass’ta iki kişilik bir ekiple kaliteli bir teknik destek verilmektedir. Destek panelinde veya mailde hiç cevaplanmamışsoru yoktur. Hepsine cevap yazılmaktadır. GooMass ekibi size ürünü sattıktan sonra, sizi unutmuyor. Her aşamada karşılaştığınız sorunları çözmek için destek veriyor. Sadece bu özelliği için bile tercih edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder