2 Temmuz 2012 Pazartesi

Google Kazançları


 
Google Kazançları Eğitim Kiti

Google kazançları Eğitim Kiti Google ile para kazanma yöntemlerini, en iyi metodu ve stratejileri anlatan bir kaynaktır. Google Kazançları kitabındaki anlatılanları uyguladığınızda, bu size nakit para olarak döner. Bu kitapta yazılanlar öyle çok gizli bilgiler değil. Aslında Google Kazançları kitabı İnglizce olarak satılan Google Cash kitabının Türkçeleştirilmişve yeniden yorumlanmış versiyonudur. Google’da biraz araştırma yapın; Google Cash kitabının sahibinin Google’dan para kazanma konusunda dillere destan bir dedikodusu olduğunu göreceksiniz. Google’dan ayda 33,000 dolar kazandığıbiliniyor. Google kazançları kitabında anlatılan yöntemler, bütün Avrupa’da ve özellikle Amerika’da yıllardır uygulanmaktadır. Bu işle geçinen çok sayıda insan vardır. Türkiye’de ise pek bilinmiyor ve bilinmediği için insanlar önyargılıyaklaşıyor. Kitabın yazarı Musa Erdoğmuş kendi yorumu ile ve Türkçe olarak bu eğitim kitini hazırlamıştır. Kendi alanında ilk Türkçe kaynaktır.

Google’dan para kazanma yöntemlerine karşı ülkemizdeki önyargılar bilgisizlikten kaynaklanmaktadır. Şimdi beraber bir test yapalım. Google’da “Affiliate”kelimesini aratın. Türkçede bulacağınız kaynak sayısı çok sınırlıdır. Aramayı Türkçe“Satışortaklığı” olarak yazarsanız bile çok az kaynak çıkar. Fakat İngilizce kaynaklarda aradığınızda sayısız bilgiye ulaşırsınız. Asıl problem burada yatıyor, bilmediğimiz için karşı çıkıyoruz, aldatmaca diyoruz. Yani her işte olduğu gibi, bu işte de Dünya’yı geriden takip ediyoruz.
Nedir bu Google Kazançları para kazanma sistemi? Google Kazançları telif hakları ile korunduğundan, burada şunları söyleyebilirim. Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacınıkarşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Tam bu noktada Google Kazançları kitabı da devreye giriyor. Google’u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı anlatıyor. Aslında biz aracıyız aynızamanda Google da bizim ve alıcının arasında aracılık yapıyor. 5 adımda bunu nasıl yapacağınızı Google kazançları kitabı size öğretiyor.

Siz ürün sahibi değilsiniz ve bir şey satmıyorsunuz, satışa aracılık ediyorsunuz. Site kurmak zorunda değilsiniz. Google kazançları size ürün satıcıları ile İngilizceye ihtiyaç duymadan nasıl iletişime geçeceğinizi ve buradan nasıl para kazanacağınızı anlatıyor. Kazanılan komisyonlar, ya satıcıdan ya da aracı kurumlardan alınmaktadır. Google kazançları Kitabı aynı zamanda bu ürünleri nerede ve nasıl bulacağınızı, hangi ürünü seçeceğinizi belli kriterlere göre analiz etmeyi öğretiyor.

Google ile satışına aracılık edeceğiniz ürünlerin komisyon oranları %50 ile %75 arasında değişiyor. İnanmıyor musunuz? Bu ürünler dijital ürün olduğu için kargo, saklama… vs gibi maliyetleri yok. Bu nedenle bu kadar yüksek komisyonlar verilebilmektedir. İşte Google kazançları kitabı öncelikle bu ürünleri nasıl ve hangi internet sayfalarından bulacağınızı anlatır. Sonra bu ürünleri nasıl pazarlayacağınızı ve nasıl reklamını yapacağınızı öğretir. Google kazançları kitabı ürünün reklamları için Adwords’te nelere dikkat edilmesi gerektiğini, faydalı ipuçlarıile ve gerektiğinde uyarılar yaparak, sade ve anlaşılır bir dille anlatıyor.

2 yorum:

  1. Google Kazançları hakkındaki verdiğiniz bilgiler çok önemli teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. google kazançları kitabı hala bence 10 numara

    YanıtlaSil