16 Temmuz 2012 Pazartesi

Google Kazançları Aldatmaca Mı?


Türkiye’de pek çok insan internetten para kazanma konusuna ön yargılı yaklaşıyor ve bunu bir dolandırıcılık olarak görüyor. Bunun en büyük nedeni bilgi eksikliğidir. Araştırmak yerine, bunlar para tuzağı deyip, bu işe girmeye çalışan insanları da olumsuz etkiliyorlar. Bu nedenle “internetten para kazanmak mümkün mü?” sorusu herkesin kafasına takılıyor. Oysa dünyada binlerce insan internetten para kazanıyor, hatta geçimini internetten sağlıyor. Bu yazıyı okuduğunuzda en azından Google’dan para kazanmak nasıl oluyor diye merak edip, Google Kazançları sitesini bir ziyaret edin, bu sitedeki diğer yazıları okuyun. En azından bir fikriniz olur. Fırsatları değerlendirmek size kalmış. Belki de hayatınızı değiştirecek bir fırsat duruyordur karşınızda! Denemeden bilemezsiniz.

Google Kazançları kitinde anlatılan yöntemler yıllardan beri Avrupa ve Amerika’da uygulanmakta olan, başarışı kanıtlanmış sistemlerdir. Bu sistem ülkemizde yeni tanınıyor, bu nedenle bazı ön yargılar olması normaldir. Ancak araştırma yapmadan bir işin doğru veya yanlış olduğunu söylemek mümkün mü? İngilizceniz yeterli ise İngilizce kaynaklardan çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz. “http://astore.amazon.com/googleads067-20” linkinden son çıkan kitaplara ulaşabilirsiniz. İngilizce bilginiz yeterli değilse bu blogta internetten para kazanmak konusunda çok sayıda makale bulabilirsiniz.

Google’dan para kazanmak ne kadar gerçekse Google Kazançları kitabındaki yöntemler de o kadar gerçektir. Halen şüpheniz mi var? Google’un yıllık kazancını biliyor musunuz? . 

Business MBA’in hazırladığı rapora göre Google’ın yıllık geliri 29 milyar dolara ulaşıyor. Verilere göre Google’ın yıllık geliri dünyanın en yoksul 28 ülkesinin toplam gelirinden daha fazla


Google’ın gelirlerinin yüzde 97’si reklamlardan sağlanıyor. Bunun yanında Google’ın mobil reklamlardan yıllık 5 milyar dolar gelir elde ediyor.





Google’ın aylık 1 milyar tekil ziyaretçisi bulunuyor ve bu ziyaretçiler Google sitelerinde ayda yaklaşık 200 milyar dakika harcıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder