12 Eylül 2012 Çarşamba

GooMass’tan Öğrendiklerimle İnternetten İlk Kazancım


GooMass Eğitim Kiti’nden öğrendiğim bilgilerle internetten ilk kazancımı elde ettim. Aşağıdaki videoda bu ilk kazancımın kanıtını görebilirsiniz. İnternetten para kazanma konusunda hala tereddütleriniz varsa, bu video kafanızdaki soru işaretlerini giderecektir.

 
İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Satış Ortaklığı Sistemi’dir. Satış Ortaklığı ile çok iyi bir ek gelir elde edebilirsiniz. Ancak bunun için çalışmanız ve sabırlı olmanız gerekiyor. İnternetten para kazanma konusundaki insanlar genellikle ön yargılara sahipler. Bunun nedeni genel olarak bu işe başlayıp, hemen para kazanmayı uman, az çalışarak veya hiç çalışmadan para kazanabileceğini düşünen insanların başarısız olduklarında heryerde internetten para kazanmanın yalan olduğunu ve bunu iddia eden kişilerin sahtekâr olduğunu yaymalarıdır. Özellikle forum sitelerinde internetten para kazanmak konusunu aratırsanız çok sayıda olumsuz yorum görürsünüz. Ancak her işte olduğu gibi, tıpkı gerçek hayattaki gibi, internetten para kazanma işinde başarılı olmak için çalışmak, zaman ayırmak ve sabırlı olmak gerekiyor.

SatışOrtaklığı Sistemi ile para kazanmak için takip etmeniz gereken 4 adım var


1.Adım:


SatışOrtaklığı Sistemi ve Satış Ortaklığı Ağları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çok sayıda satış ortaklığı sitesi vardır, ancak hepsi güvenilir değildir. Bu nedenle bu alanda kendini ispatlamış, güvenilir ağlar ile çalışmalısınız. Bu ağlardan en önemlileri şunlardır:
- amazon
- xticaret
Satış Ortaklığı Sistemi ve bu ağlar hakkında ayrıntılı bilgileri GooMass kitinde bulabilirsiniz. Bu ağlarda tanıtımı yapılan ürünlerden size uygun olanları seçerek satış ortağı olabilirsiniz.
2.Adım:
Satış ortağı olduğunuz ürünleri tanıtmak için Web Sitesi kurmalısınız. Bunun 2 yoldan yapabilirsiniz. Size her şeyi hazır sunan paketlerden alırsınız (tavsiye: WebSitesiSihirbazı). WebSihirbazı size sitenizi anahtar teslim veriyor, size iş bırakmıyor. 
Veya kendi sitenizi kendiniz tasarlarsınız. İşe şu an okuduğunuz blog gibi ücretsiz bir blog açarak başlayabilirsiniz. Ancak siz tavsiyem kendi alan adınızı alarak kendi sitenizi oluşturmanızdır. Programlama bilmenize gerek yok. Wordpress, Joomla gibi İçerik Yönetim Sistemleri sayesinde kolayca site oluşturabilirsiniz. Örnek olarak daha önce hiç Web site tasarımı ile uğraşmadığım halde, Wordpress kullanarak oluşturduğum sitemi inceleyebilirsiniz: http://www.googleilekazan.com/.
3.Adım:
Sitenizi arama motorlarına kaydetmek ve üst sıralara taşımak için SEO, yani arama motoru optimizasyonu yapmalısınız (tavsiye: SEORehberi).
4.Adım:
En güzel bölüm; satışlarınız takip edip, paraları toplayın! Ancak kurduğunuz siteler için içerik güncellemesi ve SEO çalışmalarına devam etmeniz gerektiğini unutmayın.

Ancak benim bu kadar uğraşacak zamanım yok, birkaç ay bekleyemem hemen para kazanmak istiyorum diyorsanız, Google sayesinde site kurmadan hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacını karşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Ancak bunu yapabilmek için Google’u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bu yöntemleri ve daha fazlasını Google Kazançları kitabı 5 adımda öğretiyor. Kendi alanında Türkçe hazırlanmış en iyi kaynaktır.

Bu yöntemleri internetten araştırabilirsiniz. Ancak doğru ve işe yarayan bilgiye ulaşmanız aylar alacaktır. Çünkü deneme-yanılma yapacaksınız. Bu uğurda para kaybedeceksiniz. Ve belki de çok basit ayrıntılar yüzünden hata yapıp para kaybedecek ve sonunda pek çok insan gibi internetten para kazanılmıyor deyip, pes edeceksiniz. Bir işe doğru bilgiyle başlamak başarılı olmanın en önemli şartıdır. Bu nedenle internetten para kazanmak istiyorsanız, hemen kazanmak istiyorsanız GoogleKazançları kitabı size yetecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder