28 Ocak 2013 Pazartesi

Google Kazançları Kitabını Farklı Kılan Nedir?


Google kazançları kitabında çok az bilinen, akla gelmeyecek püf noktaları var. Aslında bu sistemi internetten araştırabilirsiniz. İngilizce pek çok kaynak bulabilirsiniz. Ama bu bilgiler hep yarım, bölük pörçük. İşe yarayan bilgiyi kimse bedava vermiyor. Google kazançları kitabı uzun süreli bir tecrübenin ürünüdür. Pek çok yöntem deneme yanılma yöntemiyle bulunmuştur. Eğer bu işi internetten araştırıp, uygulamaya çalışırsanız problemlerle karşılaşacak ve bu problemleri aşmak için daha çok araştıracaksınız. İşte Google Kazançları size bu bilgi birikimini sunuyor ve siz sorunlara henüz karşılaşmadan çözümleri anlatıyor.
120x240GK Google Kazançları Kitabını Farklı Kılan Nedir?Ödemesi en garantili olan sistem Google’dan elde edilen gelirlerdir. Google paranızı yemez. Oysa internette reklam yayıncılığı yapan pek çok sistem veya size çeşitli yollarla para kazandırdığını iddia eden yüzlerce site bulabilirsiniz. Bunlarla boşuna zaman ve belki de, üyelik ücreti altında para harcarsınız. Ve sonuçta hiçbir kazancınız olmaz.
İnternetten para kazanma konusunu araştıran arkadaşlar mutlaka Google Adwords’le karşılaşmışlardır. Adwords Google’ın internet reklamcılığı sistemidir ve dünyada en yaygın reklam ağıdır. Adwords sayesinde satış yapacağınız ürünleri milyonlarca insana ulaştırabilirsiniz. Ulaşabileceğiniz insan sayısı Google’ın ulaşabildiği kadardır. Yani tüm dünyadır. Hiç görmediğiniz adını sanını duymadığınız ülkelerdeki insanlara bile satış yapabilirsiniz. Adwords sayesinde siz müşteriyi değil müşteri sizi arar bulur. Bu işin en güzel yanı da budur. Siz internet üzerinden saat satıyorsanız saat almak isteyen kişi sizi arar bulur. Çiçek satıyorsanız çiçek alacak olan kişi Google sayesinde sizi arar bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder