23 Ocak 2013 Çarşamba

Google İle Nasıl Para Kazanılır?


İnternette bir şey arayan hemen herkes Google’u kullanıyor. Özelikle ülkemizde Google dışındaki arama motorları neredeyse hiç kullanılmıyor. Türkiye’deki internet kullanıcıları günde en az 1 defa Google’a girmektedir. Hatta Google’ı internet zanneden insanlar hiç de az değil. Bir de bunu dünya genelinde düşündüğümüzde, her gün milyonlarca insan bir bilgiye ulaşmak için Google’ı kullanıyor demektir. Bu rakamın 300 milyondan fazla olduğu söyleniyor.
Şöyle bir düşünün; her gün 300 milyondan fazla insan Google’da ne arıyor? Sadece bilgi mi arıyorlar, araştırma mı yapıyorlar? Elbette milyonlarca insan Google aracılığı ile ihtiyaç duyduğu bir ürünü arıyor. Günümüzde internet üzerinden ürün satışı giderek artmakta ve bu pazar sürekli büyümektedir. İşte Google sayesinde sizde bu pazardan bir pay alabilirsiniz. Google’un sunduğu araçlar sayesinde herkes para kazanabilir. Ancak doğru stratejilerin uygulanması gerekir. Aksi takdirde emeğiniz boşa gider ve bu iş için ayırdığınız bütçe de havaya uçar.
googlekazanclari logo1 300x268 Google İle Nasıl Para Kazanılır?
Google Kazançları Eğitim Kiti
Google’u kullanarak satıcı ile müşteriyi buluşturursunuz. Müşteri sizin aracılığınızla ürünü alırsa komisyon alırsınız. Tıpkı gerçek hayattaki ticaret gibidir. Bu sisteme Satış Ortaklığı denmektedir ve dünyada milyonlarca insan bu sistemle para kazanmaktadır. Satılan ürünlerin çoğu dijital ürünler olduğu için kargo maliyeti yoktur. Bu nedenle komisyonlar %60, %70 gibi oldukça yüksek komisyonlardır. Bu ürünlere örnek verirsek, bilgisayar yazılımları, hosting hizmetleri, internet ortamında verilen kurslar ve dil eğitimleri vb.
Google ile herkes para kazanabilir, ancak doğru stratejiler uygulanmalıdır. Bu bahsettiğim doğru stratejileri araştırıp bulabilirsiniz belki, ancak bu iş size çok zaman ve para kaybettirir. Amerika’ya yeniden keşfetmeye gerek yok. Google ile para kazanmanın yollarını anlatan “Google Kazançları” kitabı ile siz de hemen Google ile para kazanmaya başlayabilirsiniz. Google kazançları kitabı aracılık yapacağınız ürünleri nerede bulacağınızı, hangi ürünleri seçmeniz gerektiğini, hangi ürünlerin daha çok satacağını, bu ürünlere nasıl satış ortağı olacağınızı ve Google arama motoru ile bunları nasıl müşterilere sunacağınız hakkında tüm ayrıntıları 5 basit adımda anlatıyor.
Google kazançları kitabı internet üzerinden satış ortaklığı sistemi ile para kazanmayı basitçe anlatıyor. Kitap da anlatılan yöntemler ile aracı olarak ürün sahibi ile müşteriyi nasıl bir araya getirebileceğinizi ve nasıl başarılı satış taktikleri üretebileceğinizi öğreneceksiniz. Bu büyük bir pazarda yer almak istiyorsanız ve internetten para kazanmak istiyorsanız Google kazançları kitabı size iyi bir rehber olacaktır.
Doğru kullanılan Google araçlarının, doğru stratejilerle kullanılması ile Google’dan para kazanmak hayal değil. Bu yöntem 2000′ li yılların başından beri tüm dünyada son derece yaygın olarak kullanılmaktır. Google Kazançları kitabında Musa Erdoğmuş bu yöntemi kendi yorumu ile Türkçe olarak anlatmaktadır. Google Kazançları aynı zamanda bu alanda yazılan ilk Türkçe kaynaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder