15 Ağustos 2012 Çarşamba

GooMass Ücretsiz Kurs ve WebSite Kurma Rehberi




Satış Ortaklığı sistemini en iyi anlatan Türkçe Eğitim Kiti olan GooMass aynı zamanda kayıt olan herkese ücretsiz olarak kurs vermekte ve GooMass Eğitim Kiti içinde yer alan Web Sitesi kurma rehberini yine ücretsiz sunmaktadır.  
Bir web sitesi kurmak istiyor fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Artık sıkıntıya düşmenize gerek yok. Web Site Kurma Rehberi temelden profesyonel düzeye kadar bir web sitesini nasıl oluşturacağınızı adım adım anlatıyor. Üstelik bunu birden fazla yöntemle anlatıyor. PHP, ASP gibi web programlama dillerini bilmenize gerek yok. Kodlama bilmeden de şık ve işlevsel bir web siteniz olabilir.  Bu konuların tamamı Web Site Kurma Rehberi'nde.
GooMass Web Site Kurma Rehberi internet etkileşimli bir masaüstü yazılımdır. Bu sayede içeriklerine sürekli yeni bilgiler eklenerek her zaman güncellenebilir,  otomatik güncelleştirme özelliğine sahip bir masaüstü yazılımıdır.
GooMass Web Site Kurma Rehberi'nde yer alan konu başlıklarını yandaki resimde görebilirsiniz. Yazılı eğitim ve video eğitim olmak üzere 2 bölümden oluşur. Gördüğünüz gibi oldukça kapsamlı bilgiler içermektedir ve tüm bunlar kayıt olan herkese ücretsiz sunulmaktadır.
GooMass Web Site Kurma Rehberi, Ücretsiz İnternetten Para Kazanma Kursu derslerine eklenmiştir. Web Site Kurma Rehberi eğitimini/yazılımını kurs programının 6. dersinde edineceksiniz.
Web Site Kurma Rehberi yazılımına giriş yapabilmek için Ücretsiz İnternetten Para Kazanma Kursu 'na kaydolmanız gerekmektedir. Bu sayfanın altında yer alan mini forma üye olarak hemen GooMass ücretsiz kursundan faydalanmaya başlayabilirsiniz.
Muadillerinden çok daha gelişmiş bir içeriğe sahip olan ve benzerlerinin piyasada 50 ile 70 TL fiyat aralığında satıldığı "GooMass Web Site Kurma Rehberi" GooMass İnternetten Para Kazanma Kursu'na kaydolan herkese BEDAVA.

Bu derslerle size sunulan Web Site Kurma Rehberi ile kendi sitenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu doldurup kaydolmak. Web siteniz şimdiden hayırlı olsun.

 Ücretsiz kurstan faydalanmak ve GooMass Web Site Kurma Rehberi'ni edinmek için tek yapmanız gerekn aşağıdaki mini formu doldurup göndermek.


GooMass ÜCRETSİZ
İnternetten Para Kazanma Kursu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder