8 Nisan 2013 Pazartesi

İnternet’ten Kolay Yoldan Para Kazanılır Mı?


kolay yoldan para  İnternetten Kolay Yoldan Para Kazanılır Mı?
“İnternetten para kazanmak” denilince nedense insanların aklına emek harcamadan, kolay yoldan para kazanmak geliyor. Oysa durum hiç de böyle değildir. İnternetten para kazanmak için gerçek bir efor harcamanız gerekir. Paranın internet üzerinden gelmesi işinizi kolaylaştırmaz.
İnternetten para kazanmanın binbir yolu vardır: fotoğraf satarak para kazanmak, dosya paylaşarak para kazanmak, eski eşya satarak para kazanmak, yazı yazarak para kazanmak, çeviri yaparak para kazanmak, özel ders vererek para kazanma, domain satarak para kazanmak, e-ticaret ile para kazanmak, teknik destek vererek para kazanmak, bilgi vererek para kazanma, reklam alarak para kazanmak, anket doldurarak para kazanmak, tasarım yaparak para kazanmak, oyun oynayarak para kazanmak… vs. Liste uzar gider.  
Örnek olarak fotoğraf satarak internet üzerinden para kazanmayı ele alalım. İyi bir fotoğraf makineniz olması gerekiyor. Sokak sokak gezip güzel fotoğraflar çekeceksiniz. Fotoğrafları bilgisayara aktarıp üzerinde çalışacaksınız. Sonra da bu fotoğrafları internet üzerinde pazarlamaya çalışacaksınız. Gördüğünüz gibi işiniz hiç de kolay değil. Internet size sınırsız bir Pazar sunar. Ülke, dil, sınır tanımadan milyonlarca kişiye ulaşmanızı sağlar. Bu nedenle internet üzerinden para kazanmanın sınırı yoktur. Ancak zahmetsiz, kolay bir kazanç yolu değildir.
Kendinizi bir konuda geliştirmedikçe“, “insanlara fayda sağlamadıkça” ve “zaman harcamadıkça” bir şey kazanamazsınız.

Peki Yok Mu Bu İşin Bir Kolayı?

Evet var! Bu işin de, internetten para kazanmanın da kolay bir yolu veya yolları var. Pasif kazanç sistemleri var. Bu sistemlerde belli bir yatırım yaparak, sistemin size verdiği kazanç payları, yüzdeleri üzerinden kar elde ediyorsunuz. Ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Genel olarak HYIP denilen sitelerden uzak durmalısınız. Hyip, “High Yield Investment Program” kelimelerinin kısaltılmışıdır. Bu kelimeler “yüksek gelir yatırım programı” anlamına gelmektedir. Bu siteler üyelerine kısa vadede yüksek oranlarda gelir vaat ederler. Çoğu tuzaktır. İnsanların paralarını toplayıp, kısa bir süre sonra ortadan kaybolurlar.
HYIP olmayıp pasif kazanç sağlayan sitelerde vardır. Bu sitelere yatırım yapıp yapmamaya karar vermek için sitelerin geçmişine bakmak, internette site hakkında yazılan yazıları ve özelikle üyelerinin yorumlarını okumak gerekir.
Benim de yatırım yaptığım bir siteyi size önerebilirim. Bu sitenin adı: ProfitClicking.
profitclicking give me 10 dolar  İnternetten Kolay Yoldan Para Kazanılır Mı?
Profitclicking ilk 10$’ı Hediye Ediyor
ProfitClicking sistemini basitçe şöyle anlatabiliriz. İşlek bir cadde de reklam panosu kiraladığınızı düşünün. Bu panonun 81 gün boyunca getirisini alıyorsunuz. Ve 81 gün sonra 4 adet reklam panosunu %150 kar ile satıyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken tek şey sistemden her biri 10 dolar değerinde istediğiniz sayıda reklam paketi satın alıp yatırım yapmak ve günlük 3 reklam izlemek. Sistemin nasıl işlediğini öğrenmek için bu yazıyıokuyabilirsiniz. Yine aynı blogta ikinci bir incelemeyazısı yer almaktadır. Bu yazıları okuyup yatırım yapıp yapmamaya karar verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder