25 Temmuz 2012 Çarşamba

Sitenizin Trafiğini Nasıl Arttırırsınız?


Sitenizi kurdunuz. Şimdi ziyaretçi çekme zamanı. Sitenize gelen ziyaretçi sayısını arttırmanız, yani hitinizi yükseltmeniz için yapılması gerekenleri bu yazıda okuyabilirsiniz.
 

Sitenizi Sık Sık Güncelleyin


İnternette atasözü gibi benimsenmiş bir söz vardır: “içerik kraldır”. Yani siteniz için en önemli unsur içeriktir. Sitenizin içeriği kaliteli ve zengin olmalıdır. İçeriği sürekli güncel tutmalı ve sık sık yeni içerik girmelisiniz. Sitenizi ne kadar sık güncellerseniz, ziyaretçileriniz o kadar sık gelecektir. Her gün güncellerseniz, her gün sitenizi yeniden ziyaret etmek için bir neden olur. En iyisi bir güncelleme çizelgesi oluşturmak ve buna sadık kalmaktır. Bu sayede sitenizin ziyaretçileri ne zaman güncelleme yapılacağını bilir. Ancak sırf içerik girmiş olmak için de içerik girmeyin. Tüm içerikleriniz özgün ve kaliteli olmalıdır. Özgün içerik bulamıyorsanız, güncelleme sıklığınızı değiştirin, daha az ancak özgün içerikler girin.



Sitenizi Dizinlere Ekleyin


Web sitelerini kategorilere ayırarak kısa açıklamalarla kataloglayan sitelere “web dizini” denir. Sitenizi popüler web dizinlerine eklemeniz PageRank değerinizi yükseltecek, Google arama sonuçlarında daha iyi yerlere gelmenizi sağlayacak, bunun sonucunda site bilinirliliğiniz artacaktır. Webdeki en büyük ve kaliteli web dizini DMOZ’dur. Google dizin verilerini DMOZ’dan alıyor. Hatta arama sonuçlarında DMOZ editörleri tarafından girilen açıklamalar görüntülenmektedir.

DMOZ binlerce gönüllü editör tarafından düzenlenmektedir. Türkçe siteler www.dmoz.org/world/turkce adresinden dizine eklenebilmektedir. Burada siteniz için en uygun kategoriyi seçip “adres öner” linkine tıklamanız gerekiyor. açılan sayfadan formu doldurup gönderin. Bundan sonra siteniz editörler tarafından incelenecek ve uygun görülürse dizine eklenecektir.



Arama motorlarına kaydolun


İnternette bir şey arayan kişilerin, arama yaptıklarında sitenize ulaşabilmeleri önemlidir. Bunun için sitenizin arama motorları tarafından indekslenmesi gerekiyor. Arama motorlarında bulunmanın en iyi yolu, başka bir sitenin sizin sitenize link vermesidir. Link alamıyorsanız, sitenizi google’a kaydettirebilirsiniz. Bunun için www.google.com.tr/addurl/?hl=tr&continue=/addurl adresinden kayıt yapabilirsiniz. Bing’e kayıt olmak için  www.bing.com/docs/submit.aspx adresine gitmelisiniz.



Google Site Yöneticisi Araçları’nı kullanın


Google ücretsiz olarak site yönetici araçları sunuyor. Bu araçlara www.google.com.tr/webmasters sitesinden ulaşabilirsiniz. Buraya kaydolduktan sonra sitenize bir meta etiketi ekleyerek sinin size ait olduğunu Google’a onaylatıyorsunuz. Bundan sonra sitenize hangi arama terimleriyle ulaşıldığı, Google’ın sitenizde bulduğu tarama hataları, RSS abonesi istatistikleri gibi verilere ulaşabilir, sitenize Site Haritası (Sitemap) ekleyebilir, robots.txt dosyanızı kontrol edebilir, sitenizin coğrafi hedefini ve tarama hızını belirleyebilirsiniz.



Sitenize değer katın


Herkes bedava sever. Özellikle internette bu durum daha geçerlidir. Bu nedenle sitenizi renklendirecek bedava uygulamalar ekleyebilirsiniz. Örneğin joomla tabanlı bir siteniz varsa http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/ecards/3430 adresinden indirebileceğiniz bir e-kart uygulaması ile siteniz üzerinden e-kart gönderilmesini sağlayabilirsiniz. http://www.hotscripts.com/ adrsinde çok sayıda php ve asp tabanlı bedava uygulamalar bulabilirsiniz. Alan adınız güzelse web siteniz üzerinden isim@siteniz.com gibi e-posta dağıtabilirsiniz. Bunun için https://domains.live.com adresinden Windows live admin center’a üye olmalısınız. Siteniz ile dağıttığınız e-posta adreslerine www.hotmail.com adresinden girilebilir.



RSS akışları


RSS, ziyaretçilerinizin web sitenizdeki haberlere abone olarak “RSS okuyucu” yazılım veya servisler üzerinden haberlerinizi takip etmesini sağlayan bir formattır. www.google.com.tr/reader adresinden ulaşabileceğiniz Google Reader gibi RSS okuyucu servisler, ziyaretçilerin RSS akışlarına abone olarak takip etmek istedikleri bütün sitelerin güncellemelerini tek bir noktadan takip edebilmelerini sağlar. Hem Joomla! hem de WordPress RSS akışlarını desteklemektedir. Bu özelliği kesinlikle devre dışı bırakmamanızı, hatta kullanıcılarınızı RSS akışlarınıza abone olmaya yönlendirmeniz faydalı olacaktır. Sitenizi sık sık güncellerseniz, RSS akışlarınız sitenizin güncellendiğini okurlarınıza haber verecek ve haberleriniz daha çok okunacaktır.



Farklı tarayıcılarda test edin


İster web sitenizi kendiniz tasarlamış olun, isterseniz Joomla! ya da WordPress’inizi yeni bir şablon ya da tema kurmuş olun, tasarımınızın farklı tarayıcılarla uyumluluğunu test edin. Tasarımınızı Internet Explorer, Firefox (www.firefox.com), Google Chrome (www. google.com/chrome) ve Opera (www.opera.com) gibi farklı tarayıcılarda test etmeniz gerekir. Web sitenizin onlarca farklı tarayıcı sürümünde ve farklı işletim sistemlerinde nasıl görüneceğini test etmek için http://browsershots.org sitesini kullanabilirsiniz. Siteye girdikten sonra, önce None linkine tıklayarak tüm seçimi kaldırın. Ardından görüntülemek istediğiniz tarayıcıları seçin. Ne kadar çok tarayıcı seçerseniz ön izlemelerin hazırlanması o kadar uzun sürer. Adres satırına sitenizin adresini girip istediğiniz tarayıcıları seçtikten sonra Submit düğmesine tıklayın. Açılan sayfadaki “Queue estimate” değeri ön izlemelerinizin yaklaşık ne kadar süre sonra tamamlanacağını göstermektedir. Ön izlemeleriniz oluşturuldukça sayfanın alt kısmında belirecektir.


20 Temmuz 2012 Cuma

Benim Tercihim WordPress


İlk sitemi Joomla ile yapmıştım. Açıkçası pek iyi bir deneyim değildi. Bileşen, modül, eklenti nedir? Hangisini hangi amaçla kullanacağımı öğrenmek zaman aldı. İçerik girmek için çok iyi araçları olmasına rağmen, yazı dışında gireceğim resim, video gibi formatların düzenlenmesinde hep zorluk yaşadım. Menü yönetimi bana göre esnek değil. Bu nedenle ilk sitem için harcadığım uzun saatlerden sonra, Wordpress ile site yapmaya karar verdim.

WordPress son derece sade ve kullanışlı bir ara yüze sahip. Her şey derli toplu, kafa karışıklığına neden olacak menüler yok. Yönetimi son derece kolay. Bu nedenle ikinci sitemde daha az emek harcayarak daha iyi sonuçlar aldım.


SEO açısından WordPress çok daha iyi araçlara sahip. Bu bloğun asıl konusu olan internetten para kazanmak için elbette SEO çok önemli bir konu. Satış ortaklığı ile para kazanmak için blog tarzında siteler uygun oluyor. WordPress’te bu konuda belki de en iyi CMS’dir. Joomla web sitenizi geliştirmek için daha fazla olanak sunuyor(forum, e-ticaret gibi), ancak bunlara gerçekten ihtiyaç duyup duymadığınızın analizini iyi yapmalısınız. Bana göre Satış ortaklığı ile para kazanmak için WordPress ile tasarlayacağınız siteler yeterlidir, fazlasına ihtiyaç yok.

 İster Joomla kullanın, ister WordPress kulanın, yapacağınız site kullandığınız şablon kadar yeteneklidir. Bu nedenle şablonunuzu iyi seçmelisiniz. Bu konuda bana göre yine WordPress bir adım önde. Çok iyi Joomla şablonları var tabi, ancak ücretli. Oysa WordPress’in ücretsiz şablonları da fazlasıyla yeterli. Ücretli şablon kullanmaya gerek yok bence. Aşağıdaki linklerden WordPress için profesyonel ücretsiz şablonlar indirebilirsiniz.

 Bedava dergi stili temalar
http://getir.net/qdz
http://getir.net/qdx
http://getir.net/qdy
http://getir.net/na0


17 Temmuz 2012 Salı

SEO Neden Önemlidir?



Google’da ilk sıraya çıkmak Adwords reklamlarından bile değerlidir. Bu nedenle firmaların Google’da liste başı olmak için harcadıkları para milyonlarca Doları bulmaktadır.  
Google’da ilk sıraya çıkmak neden bu kadar önemli diyorsanız, bir araştırma sonucunu bakalım. Google’da arama yapan insanların yüzde 16’sı yalnızca ilk üç sonuçla ilgileniyor. Yüzde 32’si birinci sayfanın tamamına bakarken, yüzde 23′ü ikinci sayfayı da inceliyor. İlk sayfada yer almayan bir linkin tıklanma oranıysa sadece yüzde bir. İşte bu yüzden ilk sayfada yer almak çok değerli.

Liste başı olmak bu kadar önemli olunca firmaları ilk sıraya çıkaracak yeni bir meslek grubu doğdu; Search Engine Optimisation (SEO) ya da Türkçesiyle Arama Motorları Optimizasyonu. Google çok çeşitli algoritmalar kullanmaktadır. SEO danışmanları bu algoritmaları çözmeye çalışır ve Google’da arka sayfalarda bulunan siteleri öne çıkarmaya ve hatta birinci sıraya getirmeye çalışır. Ancak işin hilesine başvuranların kara listeye girmeleri kaçınılmazdır.

Google arama sonuçları sayfası adwords reklamları ve organik arama sonuçlarından oluşur.  Google ile reklam vermenin, sitenizin arama sonuçlarımızdaki durumu üzerinde hiçbir etkisi olmaz. Google, ücret karşılığı siteleri arama sonuçlarına eklemez veya sitelerin sıralamasını değiştirmez. Organik arama sonuçlarında gösterilmenin maliyeti sıfırdır. Ancak web sitenizi tasarlarken, web sitenize içerik girerken doğru stratejiler uygulamanız gerekir. İçerik yönetiminden sitenizde kullanacağınız kodlara kadar sitenizle ilgili her şey Google arama sonuçlarını etkiler. SEO, “arama motoru optimizasyonu” site için seçilecek domain adından başlar ve site için atacağınız her adımda devam eder. Google’u yanıltmaya yönelik uygulamalar sitenizin Google’daki durumu üzerinde olumsuz etki eder ve hatta sitenizin dizinden kaldırılmasıyla sonuçlanabilir. Bu da hiç kimsenin size Google aramaları ile ulaşamayacağı anlamına gelir. Özelikle ülkemizde hemen hemen tüm internet kullanıcılarının Google’u kullandığını düşünürseniz, bunun ne kadar önemli olduğunu anlarsınız. SEO konusunda iyi bir rehber istiyorsanız buraya bakın.

 Kimse Google’da birinci sıra garantisini %100 veremez. Google için öncelikli gönderme yoktur. Aslında, bir siteyi doğrudan Google’a göndermenin tek yolu “URL Ekle” sayfanı kullanmak veya bir Site Haritası göndermektir. Üstelik bunun için hiçbir ücret ödemeniz gerekmez. Google, bize asla arama sonuçlarımızda daha iyi bir sıralama sözü vermez; ancak diğer pek çok arama motoru tıklama başı ödeme veya ekleme başı ödeme sonuçlarını normal web arama sonuçlarıyla birleştirir. Daha ayrıntılı bilgi için tıklayın.

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Google Kazançları Aldatmaca Mı?


Türkiye’de pek çok insan internetten para kazanma konusuna ön yargılı yaklaşıyor ve bunu bir dolandırıcılık olarak görüyor. Bunun en büyük nedeni bilgi eksikliğidir. Araştırmak yerine, bunlar para tuzağı deyip, bu işe girmeye çalışan insanları da olumsuz etkiliyorlar. Bu nedenle “internetten para kazanmak mümkün mü?” sorusu herkesin kafasına takılıyor. Oysa dünyada binlerce insan internetten para kazanıyor, hatta geçimini internetten sağlıyor. Bu yazıyı okuduğunuzda en azından Google’dan para kazanmak nasıl oluyor diye merak edip, Google Kazançları sitesini bir ziyaret edin, bu sitedeki diğer yazıları okuyun. En azından bir fikriniz olur. Fırsatları değerlendirmek size kalmış. Belki de hayatınızı değiştirecek bir fırsat duruyordur karşınızda! Denemeden bilemezsiniz.

Google Kazançları kitinde anlatılan yöntemler yıllardan beri Avrupa ve Amerika’da uygulanmakta olan, başarışı kanıtlanmış sistemlerdir. Bu sistem ülkemizde yeni tanınıyor, bu nedenle bazı ön yargılar olması normaldir. Ancak araştırma yapmadan bir işin doğru veya yanlış olduğunu söylemek mümkün mü? İngilizceniz yeterli ise İngilizce kaynaklardan çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz. “http://astore.amazon.com/googleads067-20” linkinden son çıkan kitaplara ulaşabilirsiniz. İngilizce bilginiz yeterli değilse bu blogta internetten para kazanmak konusunda çok sayıda makale bulabilirsiniz.

Google’dan para kazanmak ne kadar gerçekse Google Kazançları kitabındaki yöntemler de o kadar gerçektir. Halen şüpheniz mi var? Google’un yıllık kazancını biliyor musunuz? . 

Business MBA’in hazırladığı rapora göre Google’ın yıllık geliri 29 milyar dolara ulaşıyor. Verilere göre Google’ın yıllık geliri dünyanın en yoksul 28 ülkesinin toplam gelirinden daha fazla


Google’ın gelirlerinin yüzde 97’si reklamlardan sağlanıyor. Bunun yanında Google’ın mobil reklamlardan yıllık 5 milyar dolar gelir elde ediyor.





Google’ın aylık 1 milyar tekil ziyaretçisi bulunuyor ve bu ziyaretçiler Google sitelerinde ayda yaklaşık 200 milyar dakika harcıyor.

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Google Kazançları kullanıcı Yorumları

Selam MUSA BEY,

Üstadım gerçekten herşey için ama çok TEŞEKKÜR EDERİM.
Gerçekten kitabınızı tanımadan önce internete afedersin biraz kaba olacak ama İ.. gibi bakıp duruyormuşuk bakar körler gibi bakıyoruz ama görmüyormuşuk.Elimizin altında büyük fırsatlarmış da haberimiz yokmuş .benim haberim olmadığı gibi eminim milyonlarca insanda benim gibi bakar körlerdendir.Ve bu insanları sizin bizi uyandırdığınız gibi bizimde bir kaç insanı uyandırabilirsek bizde bundan mutlu olacağız.
Tekrardan teşekkür ederim. Sana da iyi çalışmalar.Yeni bilgileri paylaşmaya devam edeceğim. Senden de yeni bilgiler bekliyorum.
Ha biz bu kitaptan kazanç sağlamamış olsak bile benim hayatıma gerçekten çok büyük değişimlerin olacağına, büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.
Ve artık sayenizden biliyorumki araştırmayı, neyi nasıl bulacağımı, internetin nasıl ticari bir fayda sağlayacağını artık öğrenmiş oldum.
Detaylarını,farklı şeyleri verdiğin ip uçlarından yola çıkıp zirvelere tırmanmak bizim çabamıza ve eforumuza bağlı Kıtabınıza verdiğim bu para anamın ak sütü gibi HELAL OLSUN.

Saygılar
Necati Çil
19 Mayıs 2009 Salı 23:44





Musa bey size gercekten çok tesekkür ederim, sizin sayenızde yeni şeyler öğrenıyorum. Verdiğim para sonuna kadar helal olsun bunlar maddi değerle ölçülemez. Siz insanlara resmen kendi işini kurmayı adım adım öğretiyosunuz,şimdi kendime blog oluşturuyorum..maillerınızı beklıyorum.

Saygılar.

Thu, 7 May 2009 17:45:17 +0300



Çok azimli hocama tesekürler,
hocam dıyorum Musa bey'e nedeni google kazanç kitabını alalı 2 saat oldu ve incelerken,harcanan emeğe hayran olmamak imkansız!! Sistem okadar güzel anlatılmışki para kazanmayı unutup sisteme akıyorsunuz oyun gibi birşey bunu yapmak azim sabır zeka ister.
O yüzden Musa bey şuan daha sadece click banka üye oldum para kazanıp kazanamamak hiç önemli değil sadece emeğinize saygımdan HOCAM diorum..:)

Saygılarımla iyi çalışmalar.
Tayfun KILINÇARSLAN
08 Mayıs 2009 Cuma 00:14



Merhaba Musa bey,
Yardımlarınızıcın tesekkur ederım, Şu an ıtıbarıyle 3 satış yaptım. Sizden gelen mailler harfıyyen uygulamaya calustım ve kelıme lıstemı 100 - 150 ye çıkardım ve işaretglediğiniz kelımelerı de cıkardım . Sonuca ulasmak gercekten benımutlu ettı . Yardımlarınız için cek tesekkur ederım.
Saygılarımısunarım...

Durmuş Yıldırım

Musa Bey merhaba,
Sisteminiz ve sayenizde az önce ilk satışımı yapmış oldugumu gördüm.
bu satış adwordste 59 tıklamada geldi demekki bu işte çalışınca birşeyler oluyor beni bu işten vazgeçirmediğiniz için teşekkür ederim satışımda sizin ürününüze x ticarette oldu aşağıda bunun bilgileri var.
İnişallah hepimize bol satışlar olur

Saygılarımla
Coşkun ÖZYURT
06 Mayıs 2009 Çarşamba 17:34



Yaptığınız çalışmalar için çok teşekkürler. Video çok yavaş açılıyor ama yinede elinize sağlık.
Bu arada tam clickbank işinden umudumu kesmişken 5 tane ürün sattım ve bu moralimi oldukça yerine getirdi.
Bu kadar az satış yapmamın sebebi keyword elite gibi bir programım olmamasından kaynaklanıyor. Musa bey size sormak istediğim bir konu var.
Keyword elite programı kadar işlevsel fakat daha ucuz bir program var mıacaba. Keyword elite benim için şuan imkansız bir fiyatta :(
İyi çalışmalar ve bol kazançlar.

Serkan İpek
Wed, 17 Feb 2010 21:03:41 +0200



Merhaba Musa bey;
kitabı çok beğendim,en önemlisi benim için ,içinde samimiyet gördüm (ilk başlarda tereddütüm vardı) ayrıca teşekkür ediyorum,inanın verdiğim paraya değdiğine kanaatkarım kuruşuna kadar helal olsun. Ama dediğim gibi tayin durumundan biraz gecikmeli başlayacağız.Fakat bu sistemle rahat para kazanılır.
Desteğinize ve samimiyetinize tekrar teşekkür ederim.

Ahmet Yeşildere
Sat, 9 Jan 2010 11:41:59 +0200 (EET)





Sayın Musa bey,
gerçekten size çok teşekkür ederim. bana yardımcı olmanıza seviniyorum inanın bu yaptıklarınızın karşılığını size bir gün geri ödeyeyeceğim bunları borç olarak alıyorum sizden
iyi çalışmalar

kamuran şahin
Tue, 6 Apr 2010 19:42:17 +0300



selam musa hocam
hakıkatten altın degerinde bilgiler veriyorsunuz bızlere.ben kıtabı ıkı kere bastan sona okudum gonderdigınız vıdeolarıda ıkı kere seyrettım.ama yıne de cok acele etmıycem bı kez daha okuyup ızlıycem ve baslıycam sonra. Dıgıtal kazançlar semınerıne katılmayı çok ısterdım fakat bu benım için cok zor.ta rizedeyim şu ışı bı yapayım da sonra insanlah dıger egıtımlere gecerız hocam.basarılı olmaya baslayınca butun egıtım kıtaplarınızı almayı dusunuyorum.
hocam saygılar kendınıze ıyı bakın.

Murat Karakan
Sun, 14 Mar 2010 05:29:24 +0000



Musa Bey merhaba,
Teşekkürler gene teşekkürler şimdi baktim.bir 59 $ daha gelmiş. Şükürler olsun.
Kendine iyi bak

Cemal ÖZDAMARLAR
Thu, 11 Mar 2010 23:23:54 +0200





Musa Bey merhaba,
bildiğiniz gibi kitabınızı yeni aldım, yani işe yeni başladım tabi para kaybetmeyede. önceki mailde söylediğiniz gibi google kazançları reklamını kestim. işi öğrendikce sizinde ısrarla belirtiğiniz gibi anahtar kelimelerin önemini daha iyi anlamaya başlıyorum. sizin yeni başlayanlar için hazılamış olduğunuz şubat 2010 güncelleme videosundan gerçekten çok istifade etmiştik. görsel olarak anlatmanız çok anlaşılır yapmıştı. acaba anahtar kelimeleride özellikleri ve örneklemelerle anlatan kısa bir video kaydı hazırlamanız mümkün olmazmı. vallahi çok müteşekkir oluruz.
saygılar.

sinan saygılı
Thu, 22 Apr 2010 07:47:21 +0300



çok teşekkür ederim kafamda ki çoğu sorunun cevapını biran da verdiniz ..
sizden önce sitenizde videoda oynayan fatih arkadaşımda yardımcı olmaya çalıştı allah sizden de ondan da razı olsun .
sıkmadım umarım sizi çok teşekkür ederim size kolay gelsin musa bey .....

mutlu aydın
Mon, 14 Jun 2010 18:48:39 +0300





Çok mutluyum. Hem paylaşmak istedim.Hemde ikinci reklam grubumu da oluşturup ekte size gönderiyorum.Panelimden hergün reklamımın ne kadar tık aldığınıkontrol ediyordum.
Bu sabah yeniden baktığımda 10 tık aldığını ve clickbank hesabıma baktığımda ilk satışımın olduğunu gördüm.Bu satış beni bu işe karşı emin olun son derece motive etti.Sizin yönlendirmelerinize ve acele etmeden sabırla bu işi yapma nasihalerinize kulak verip ilk başarımı gercekleştirmiş olmak beni çok mutlu etti ve sizinle paylaşmak istedim.
Bundan böyle affiliate ticaretine çok daha fazla ehemmiyet vericem.
Çok teşekkür ederim Musa Bey.

Fri, 7 May 2010 21:04:31 +0300



Hocam Allah sizden bin kere Razı olsun.. İyi ki parama kıyıp 80 tl lik kitabınızı almışım.. Şu an öyle güzel para kazanıyorum ki sizinle bu heyecanımıpaylaşmak istedim.
Hem yurt içi hem de yurt dışından paralarım akmaya başladı.. Sayenizde ticaret devrinin nasıl değiştiğini ve bizlere nasıl yeni ufuklar açtığınızıanlamaya başladım..
Emekleriniz ve bizden hiç eksik etmediğiniz destekleriniz için size sonsuz minnettarım..
Saygılarımla...

Türker TEKİN
Mon, 3 May 2010 09:58:26 +0300



  

s.a musa abi
allahıma şükürler olsun abim ürünü buldum ve satılıyor insan uzun bi süreç sonrasında başardım çook ucuz bi reklam ile 10 tık bile yok ama satılmış günlük reklam masrafım 3 ve 4 tl arasında :D
gerçekten çok teşkür ederim abi mutlu oldum şu anda emeğimin karşılıını önce allah sayesinde sonra senin sayesinde başardım şimdi diyer ürünleri bulmaya geldi sıra diyer ürünleri bulmaya senin dedğin yurtdışı kampanyasını almak isterdim ama kredi kartınında limtiyok neyse

Uğur Saygı
Tue, 5 Jan 2010 02:14:23 +0200

GooMass Kullanıcı Yorumları


Bir ürün hakkında en doğru bilgiyi o ürünü kullananlardan alabilirsiniz. GooMass’ı kullanan kişilerin yorumlarını buradan okuyabilirsiniz.

“Şu ana kadar internetten para kazanmayı öğreteceğini vaat eden çok fazla eğitim setini inceleme fırsatı edindim.Çoğu tabiri caizse beş para etmezdi.Zaten Goomass 'ın öğrettiği mesleğin içinde olduğumdan dolayı affiliate marketinge yabancı değilim.Ve neyin gerçekten kazandırdığını neyin boşa zaman kaybı olduğunu gayet iyi biliyorum.KazancVakti.com 'da affiliate marketing ile internetten para kazanmayı isteyenlere tek kelime ile Goomass 'ı tavsiye ediyorum.Çünkü Goomass hem çok kapsamlı, hem anlaşılır hem de sonsuz destek var.Eğer hala internetten para kazanılmaz ön yargılarına sahipseniz bu eğitimin kitini edindikten sonra bütün ön yargılarınızdan kurtulursunuz.600 sayfayı aşkın birikimiyle size hem bu işi sevdirir, hem de en püf noktalarına kadar öğretir.

Gönderilme Tarihi: 18 Mayıs 2012
Yazan: Hasan YILMAZ
Internet Marketer, Ankara

 

“Öncelikle merhabalar , hep merak ediyordum internetten nasıl para kazanılır diye hiç inandırıcı gelmiyordu fakat goomassla tanışınca hayat benim için daha farklı bir hal almaya başladı. Hesabınıza para yatmaya başlayınca yüzünüzdeki gülümseme ve emeklerinizin karşılığını almanızın hazzını banada tattırdığı için goomass a teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Goomass kafamdaki tüm soru işaretlerini kaldırdı ve beni cesaretlendirdi.
Bu konuda yeni başlayacak olan arkadaşlarımıza elimden geldiğince bilgi vermeyi bir borç bilirim çünkü bu konuda bende çok araştırma yaptım, yardım istedim, sizleri anlıyorum.Email adresimi ekleyerek bana ulaşabilirsiniz.”

Gönderilme Tarihi: 29 Mart 2012
Yazan: Samet KARA
öğrenci, kayseri



“Goomass tek kelimeyle harika bir ürün bir kere kitabı bilgisayarınıza indirdikten sonra sisteme kendi şifrenizle girmeniz bile ürünün kalitesini belli ediyor kitabı alalı 4 gün filan oldu okuduğum kitap sayısı 2 oldu şimdiden hiç okuyucuyu sıkan bir havası yok kolay ve anlaşılır bir kitap yazarlar hiç üşenmemiş herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış resmen. daha öğreneceğim çok şey var bu sistemden verdiğim para tek kuruşuna kadar helal olsun özellikle ben bu ürünü almadan evvel siteye girip kitap hakkında aklıma takılan soruları sorduğumda 3 -4 saatlik bir aradan sonra hemen yanıtını aldım bunun içinde goomass yazarlarına ayrı teşekkür ediyorum.”

Gönderilme Tarihi: 14 Mart 2012
Yazan: sibel
mezun, antalya



“İnternetten para kazanma üzerine sayısız kaynak var günümüzde ve ben şahsen bunların birçoğunu denediğimi söyleyebilirim. Herşeyden önce GooMass Destek servisi müthiş çalışıyor. Her ne sorduysam çok kısa bir zaman içerisinde sorunumla ilgilenildi ve çözüm bulundu. Özellikle Orçun Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Eğer internetten para kazanmak niyetinde ciddiyseniz bu kaynakla tüm detayları öğrenebilirsiniz. GooMass'ı piyasadaki aynı iddaada bulunan benzerleriyle kıyaslamak bile büyük haksızlık olur bence. Ben aldım, okudum, uyguladım ve şu andaki gelişimimden çokta memnunum. GooMass bize sahte hayaller, yalanlar, dolanlarla gelmiyor. Konu ne ise en ince detayına kadar akıcı bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ve diğer GooMassçı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Saygılarımla...

Gönderilme Tarihi: 08 Eylül 2011
Yazan: Ender Öztan
ingilizce öğretmeni, kahramanmaraş

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Google Kazançları


 
Google Kazançları Eğitim Kiti

Google kazançları Eğitim Kiti Google ile para kazanma yöntemlerini, en iyi metodu ve stratejileri anlatan bir kaynaktır. Google Kazançları kitabındaki anlatılanları uyguladığınızda, bu size nakit para olarak döner. Bu kitapta yazılanlar öyle çok gizli bilgiler değil. Aslında Google Kazançları kitabı İnglizce olarak satılan Google Cash kitabının Türkçeleştirilmişve yeniden yorumlanmış versiyonudur. Google’da biraz araştırma yapın; Google Cash kitabının sahibinin Google’dan para kazanma konusunda dillere destan bir dedikodusu olduğunu göreceksiniz. Google’dan ayda 33,000 dolar kazandığıbiliniyor. Google kazançları kitabında anlatılan yöntemler, bütün Avrupa’da ve özellikle Amerika’da yıllardır uygulanmaktadır. Bu işle geçinen çok sayıda insan vardır. Türkiye’de ise pek bilinmiyor ve bilinmediği için insanlar önyargılıyaklaşıyor. Kitabın yazarı Musa Erdoğmuş kendi yorumu ile ve Türkçe olarak bu eğitim kitini hazırlamıştır. Kendi alanında ilk Türkçe kaynaktır.

Google’dan para kazanma yöntemlerine karşı ülkemizdeki önyargılar bilgisizlikten kaynaklanmaktadır. Şimdi beraber bir test yapalım. Google’da “Affiliate”kelimesini aratın. Türkçede bulacağınız kaynak sayısı çok sınırlıdır. Aramayı Türkçe“Satışortaklığı” olarak yazarsanız bile çok az kaynak çıkar. Fakat İngilizce kaynaklarda aradığınızda sayısız bilgiye ulaşırsınız. Asıl problem burada yatıyor, bilmediğimiz için karşı çıkıyoruz, aldatmaca diyoruz. Yani her işte olduğu gibi, bu işte de Dünya’yı geriden takip ediyoruz.
Nedir bu Google Kazançları para kazanma sistemi? Google Kazançları telif hakları ile korunduğundan, burada şunları söyleyebilirim. Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacınıkarşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Tam bu noktada Google Kazançları kitabı da devreye giriyor. Google’u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı anlatıyor. Aslında biz aracıyız aynızamanda Google da bizim ve alıcının arasında aracılık yapıyor. 5 adımda bunu nasıl yapacağınızı Google kazançları kitabı size öğretiyor.

Siz ürün sahibi değilsiniz ve bir şey satmıyorsunuz, satışa aracılık ediyorsunuz. Site kurmak zorunda değilsiniz. Google kazançları size ürün satıcıları ile İngilizceye ihtiyaç duymadan nasıl iletişime geçeceğinizi ve buradan nasıl para kazanacağınızı anlatıyor. Kazanılan komisyonlar, ya satıcıdan ya da aracı kurumlardan alınmaktadır. Google kazançları Kitabı aynı zamanda bu ürünleri nerede ve nasıl bulacağınızı, hangi ürünü seçeceğinizi belli kriterlere göre analiz etmeyi öğretiyor.

Google ile satışına aracılık edeceğiniz ürünlerin komisyon oranları %50 ile %75 arasında değişiyor. İnanmıyor musunuz? Bu ürünler dijital ürün olduğu için kargo, saklama… vs gibi maliyetleri yok. Bu nedenle bu kadar yüksek komisyonlar verilebilmektedir. İşte Google kazançları kitabı öncelikle bu ürünleri nasıl ve hangi internet sayfalarından bulacağınızı anlatır. Sonra bu ürünleri nasıl pazarlayacağınızı ve nasıl reklamını yapacağınızı öğretir. Google kazançları kitabı ürünün reklamları için Adwords’te nelere dikkat edilmesi gerektiğini, faydalı ipuçlarıile ve gerektiğinde uyarılar yaparak, sade ve anlaşılır bir dille anlatıyor.

GooMass Eğitim Kiti



GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım ara yüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur.

GooMass Eğitim Kitini oluşturan Bileşenler

Google’da internetten para nasıl para kazanabilirim şeklinde bir arama yaptığınızda, yüzlerce sayfa bilgiye ulaşabilirsiniz. Acaba bu bilgiler ne kadarı doğru? İnternet muazzam bir bilgi kaynağıdır, ama aynı zamanda internette müthiş bir bilgi kirliliği vardır. Doğru bilgi ile yanlış bilgiyi birbirinden ayırmak için, tecrübeye ve çok fazla araştırmaya ihtiyacınız var. Ancak Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı? Eğer birileri daha önce bu yollardan geçmiş ve tecrübesini bizimle paylaşıyorsa, neden boşuna zaman harcayalım? İşte bu noktada bir eğitim seti tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor: GooMass.

GooMass Yazılım Arayüzü

GooMass Eğitim Kiti karşılaşabileceğiniz olası tüm problemleri düşünerek daha siz karşılaşmadan sizi bu yaşayabileceğiniz problemlere karşıuyarmak üzere tasarlanmıştır. Kiti hazırlayanlar internetten para kazanma, online satış ortaklığı, SEO (arama motoru optimizasyonu), İnternet Reklamcılığıağları (Google Adwords, Yahoo Advertising vs.) ve WEB programcılığı gibi konularda yıllardır faaliyet gösteriyor ve neyin yapılması gerektiğini, neyin yapılmaması gerektiğini iyi biliyorlar. Ne zaman hangi problemlerle karşılaşacağınızıiyi biliyor ve karşılaştığınız problemlerle sizin karşılaşmamanızı sağlamaya çalışıyorlar.

GooMass Kiti bu işe hem yeni başlayanların seviyesi, hem de profesyonel kullanıcıseviyesine kadar herkesin faydalanabileceği geniş bir kaynak olarak tasarlandı.Yani bir bağlantının (link) nasıl kopyalanacağından, bir ürünün nasıl analiz edilmesi gerektiğine ve arama motorlarının web içeriklerini değerlendirerek sıralamaları belirlemekte kullandıkları LSI (Latent Semantic Indexing) sistemine kadar her şey detaylarıyla anlatıldı. Hangi bilgi seviyesinde olduğunuz önemli değil. GooMass her seviyedeki kullanıcının hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olacaktır.
İnternetten para kazanma konusunda piyasada pekçok e-kitap var. Öyleyse GooMass’ı farklıkılan nedir? Öncelikle GooMass sizden emek vermenizi istiyor, emeğinizin karşılığını 2-3 ay sonra alacağınızı söylüyor. Yani en önemlisi boşvaatlerde bulunmuyor! “Hemen kazan, sadece 10-15dk. zaman ayır, kısa sürede zengin ol …vs” gibi palavra atmıyor. Size balık tutmayı öğretmekle kalmıyor, gerekli malzemeyi de veriyor. Sizin yapmanız gereken bu kitte anlatılanlarıuygulamak ve bu iş için gerçekten zaman ayırıp, emek vermek.

GooMass bir e-kitap değil, bir yazılım. Buşekilde sunulmasının nedeni yazarların kopyaya karşı ürünü korumak istemeleri. Ancak yazılım olmasının ürünü alan kişiye de büyük artısı var: Sürekli güncelleniyor!

GooMass satış ortaklığı sistemini temelden alıp, tüm ayrıntıları ile anlatıyor. Ürün bulma, satış analizi, ürünleri pazarlama teknikleri, kısaca ihtiyaç duyacağınız her konu anlatılmış.

Zamanım yok, sabırsız biriyim, saatlerimi bilgisayar başında geçiremem diyorsanız, GooMass’ı almayın! Boşuna para vermiş olursunuz. Emek yoksa, kazanç yoktur!! Her iş böyle değil midir? Nedense insanlar internetten para kazanma işini gerçek bir iş olarak görmüyor. Oysa bu gerçek bir iştir ve binlerce insan, bu işten para kazanıyor. Sadece bu işle geçimini sağlıyorlar. Ama eğer ben bu işi ciddi bir şekilde yapacağım diyorsanız, GooMass size yetecektir.

Pek çok eğitim kitabında işin sadece kolay tarafı gösteriliyor, zor kısmından bahsedilmiyordu. Ancak GooMass, katılımcılarına sonuna kadar destek veriyor, ve daha yolun başında işin ciddiyetini anlatıyor.

Bir ürünü satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli kriterlerden biri de teknik destektir. Bu konuda GooMass oldukça başarılı. Resmi sayfasındaki Destek Panelinde sorduğunuz sorulara aynı gün içerisinde cevap alıyorsunuz

GooMass’ta iki kişilik bir ekiple kaliteli bir teknik destek verilmektedir. Destek panelinde veya mailde hiç cevaplanmamışsoru yoktur. Hepsine cevap yazılmaktadır. GooMass ekibi size ürünü sattıktan sonra, sizi unutmuyor. Her aşamada karşılaştığınız sorunları çözmek için destek veriyor. Sadece bu özelliği için bile tercih edilebilir.

1 Temmuz 2012 Pazar

İnternetten Para Kazanmak - Kanıt-1

İnternetten para kazanmak konusunda hala tereddütleriniz mi var? Bu bir aldatmaca mı diyorsunuz? O zaman aşağıdaki videoları izleyin.

GooMass Eğitim Kiti kanıt videosu:


Google Kazançları kanıt videosu: